Zwembad Van Pallandt in Varsseveld

Zwembad Van Pallandt

Varsseveld

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Het wedstrijdbad telt vijf banen in Varsseveld. Het zwembad heeft een afmeting van 25x17 meter en beschikt over een beweegbare bodem. Hier worden ook zwemlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er twee jetstreams aanwezig. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het instructiebad bevinden zich jetstreams, een bubbelbad, ledverlichting in verschillende kleuren en een glijbaan van 25 meter.
 

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 60x45 meter en kan middels scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo is er één voetbalveld, één handbalveld en zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, vier tennisvelden, vier korfbalvelden en twaalf badmintonvelden aanwezig. De sporthal beschikt over drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een grote tribune over de gehele lengte van de hal. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en patat met een snack.

  • Zwembad met bubbelbad en jetstreams
  • Groepslessen voor jong en oud
  • Ruime sporthal
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Van Pallandt

Van Pallandtstraat 4, 7051 DE Varsseveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-782500

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.