Tijdens de groeples Aqua'Power hebben drie dames onzettend veel plezier en maken ze krachtige bewegingen. De groeples bij Optisport wordt wekelijks georganiseerd.

Zwembad Veenweidebad

Mijdrecht

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Vergaderruimte huren

Wilt u een ruimte huren voor workshops, trainingen of een vergadering? Bekijk de mogelijkheden!
vergaderruimte zaal huren optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles
Virtuele tour Veenweidebad

VR Tour

Neem alvast een kijkje in ons zwembad en ontdek wat het Veenweidebad jou te bieden heeft!

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x17 meter en telt zes banen. Het water is 28°C en daarmee perfect geschikt voor banenzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. 
Het doelgroepenbad is 16x10 meter en is warmer: 31°C. Hiermee is dit subtropische zwembad heel geschikt voor ons ruime aanbod aan Aqua’Groepslessen. Iedereen kan bij ons komen zwemmen, trainen en sporten. Zeker ook senioren en mensen met een beperking. Onze gehele locatie is rolstoelvriendelijk waardoor ook mindervaliden gebruik kunnen maken van onze faciliteiten. Zo beschikt het zwembad over een tillift, is er een mindervalide toilet en is de sportschool bereikbaar middels een traplift/stoeltjeslift. Het recreatiebad biedt ontspanning voor jong en oud. Er is een grote glijbaan, een extra peuterbad en een stroomversnelling. Daarnaast kun je volledig tot rust komen in één van de twee whirlpools.

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk ontspannen met een kop koffie en een broodje. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met televisie aanwezig. Vanuit de horeca heb je goed zicht op de zwembaden. Er is een extra zaal aanwezig die direct grenst aan de horeca. Hierdoor kun je er ook prima een feestje geven. We staan graag voor je klaar om er samen een onvergetelijke dag of avond van te maken!

Vergaderzaal
Wil je een teamuitje of een externe vergaderruimte reserveren? Wij hebben een ruime en mooie vergaderzaal die uiterst geschikt is voor een presentatie en/of werkoverleg. Bedrijven kunnen dit combineren met een sportieve activiteit en/of workshop bij wijze van teambuilding activiteit. Ons ervaren en enthousiaste team kijkt graag samen met jou hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Multifunctioneel zwembad voor jong en oud
  • Zwembad met een glijbaan, whirlpools en een stroomversnelling.
  • Toegankelijk voor mindervaliden

Contact

Zwembad Veenweidebad

Ontspanningsweg 1, 3615 SV Mijdrecht

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0297-256589
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Zie ons rooster voor de openingstijden