Optisport zwembad Wolfslaar Breda

Zwembad Wolfslaar

Breda
Zwembad Wolfslaar is weer geopend: zie het rooster voor de actuele openingstijden.
NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Buitenzwembad
Het wedstrijdbad is 50x22 meter en heeft acht banen. Dat zijn een heleboel baantjes om te trekken dus! In het bad is een duikkuil aanwezig van 12x16 meter. Het wedstrijdbad is een heerlijke plek om verkoeling te zoeken met het hele gezin. Het andere grote buitenbad is een recreatiebad. Dit bad is ook 50x22 meter. De watertemperatuur is ongeveer is 20°C. Bij de zwembaden vind je een grote familieglijbaan en drie springplanken. Je maakt hier de beste bommetjes van Noord-Brabant. Wie durft?!

De allerkleinsten kunnen zich lekker uitleven in het ronde peuterbad met een doorsnee van 21 meter. Deze ligt op een veilige plek, ver weg van de diepe baden.

Regelmatig organiseren we activiteiten in het water voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijdscategorieën, denk bijvoorbeeld aan Zwem4daagse, Douw-zwemmen en Hondenzwemmen. Doe je ook een keer mee?
 

Ligweide
Bij elk zwembad is een ruime en zonnige ligweide aanwezig. Hier kun je in de lente- en zomermaanden heerlijk ontspannen. Bij de ligweides vind je diverse speeltoestellen, denk aan airtrampolines, speelhuisjes, klimtoestellen en een grote zandbak. Er is genoeg te doen voor iedereen; niks is lekkerder dan samen buiten zwemmen en ontspannen!Horeca
In onze horeca met buitenterras staan we graag voor je klaar met een mooi assortiment aan o.a. warme en koude drankjes.

  • Unieke locatie in het groen
  • Grootste openluchtzwembad in de omgeving
  • Waanzinnige familieglijbaan
  • Zonnige ligweides met speelelementen
  • Familiezwembad voor jong en oud
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Wolfslaar

Wolfslaardreef 105, 4834 SN Breda

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-5653710