Optisport zwembad Wolfslaar Breda

Zwembad Wolfslaar

Breda
Zwembad Wolfslaar is vanaf 1 september tot 1 mei gesloten. Informatie over voorverkoop en openingstijden komen z.s.m. beschikbaar

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 50x22 meter en beschikt over acht banen. Er is een duikkuil aanwezig van 12x16 meter. Het wedstrijdbad is een heerlijke plek om banen te trekken en verkoeling te zoeken met het hele gezin.

Het aanwezige recreatiebad heeft eveneens een afmeting van 50x22 meter. De allerkleinsten kunnen zich lekker uitleven in het ronde peuterbad met een doorsnee van 21 meter, welke ver weg ligt van de andere baden. De gemiddelde watertemperatuur van de baden is 20°C. Er zijn drie springplanken en een grote familieglijbaan aanwezig.

Regelmatig organiseren we activiteiten in het water voor uiteenlopende doelgroepen en leeftijdscategorieën, denk bijvoorbeeld aan Zwem4daagse, Douw-zwemmen en Hondenzwemmen.

Ligweide
Bij elk zwembad is een ruime en zonnige ligweide aanwezig. Hier kun je in de lente- en zomermaanden heerlijk ontspannen. Bij de ligweides vind je diverse speeltoestellen, denk aan air trampolines, speelhuisjes, klimtoestellen en een grote zandbak.

Horeca
In onze horeca met buitenterras staan we graag voor je klaar met een assortiment aan o.a. warme en koude drankjes. 

  • Unieke locatie in het groen
  • Grootste openluchtzwembad in de omgeving
  • Waanzinnige familieglijbaan
  • Zonnige ligweides met speelelementen
  • Familiezwembad voor jong en oud
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Wolfslaar

Wolfslaardreef 105, 4834 SN Breda

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-5653710

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.