Zwembad Wotterwille

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

De openingstijden voor ons buitenbad zijn afhankelijk van de weersverwachting. Dagelijks om 09:00 werken we de actuele openingstijden voor dezelfde dag bij.

Lokale berichten

Over de locatie

Bij Optisport Wotterwille kun je je de hele dag vermaken met vrienden en familie. In ons buitenzwembad kun je zowel recreatief zwemmen als aan je conditie werken. Wil je voor, tijdens of na het zwemmen genieten van het zonnetje dan kan dit op onze terrassen of op de grote ligweide rond het zwembad. 

Buitenzwembad
Ons buitenzwembad bestaat uit een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Vanuit het recreatiebad zwem je onder een bruggetje door het wedstrijdbad in, vervolgens zit de duikkuil aan het wedstrijdbad vast en is deze ook bereikbaar via het water. 

Het wedstrijd heeft een afmeting van 25 x 12,5 meter en heeft zes banen. Het wedstrijdbad is geschikt om recreatief te zwemmen maar uiteraard ook om aan je conditie te werken. 

In ons recreatiebad geniet het hele gezin van een dagje zwemmen in de buitenlucht. In het bad is een glijbaan met een lengte van 28 meter. Via het recreatiebad kan je naar de duikkuil waar zich twee duikplanken bevinden, van één en drie meter hoog. De duikkuil heeft een afmeting van 12,5 x 12,5 meter. 

Voor de kleinste zwemmers hebben wij een omheind peuterbad met terras en toiletgelegenheid. 

Ligweide
Rond ons buitenzwembad bevindt zich een grote ligweide om heerlijk van het zonnetje te genieten. 

Horeca
Wij beschikken over een ruime horeca waar je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk op onze twee terrassen kunt genieten van een hapje of drankje. 

 

  • Glijbaan van 28 meter
  • Omheind peuterbad
  • Duikkuil met twee duikplanken
  • Horecagelegenheid met twee terrassen
  • Grote ligweide
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Zwembad Wotterwille

Langestraat 86, 9363 BX Marum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-641198

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport