strandbal

Buitenbad Wotterwille

Marum

Activiteiten

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Evenementen

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Buitenzwembad
In ons buitenzwembad vind je een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Vanuit het recreatiebad zwem je onder een bruggetje door zo het wedstrijdbad in. Hier in het wedstrijdbad is ook de duikkuil.
Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft zes banen. Hierin kun je superfijn recreatief zwemmen. Ook banenzwemmen kan hier goed, zodat je kunt werken aan je conditie en zwemtechniek.
 

Ons fijne recreatiebad staat garant voor een hele dag zwemplezier voor het hele gezin, lekker in de buitenlucht. Roetsj met zijn allen van de glijbaan met een lengte van 28 meter. Wie is het eerst beneden?!

Daag elkaar eens uit op de duikplanken, van één en drie meter hoog. De duikkuil heeft een afmeting van 12,5x12,5 meter. De beste plek van Marum voor een bommetje!

Voor de kleinste zwemmers hebben wij een omheind peuterbad. Hier kunnen zij naar hartenlust spetteren en spelen. Het peuterbad heeft een eigen terras en ook een toilet.

Ligweide
Rond ons buitenzwembad kun je op de grote ligweide heerlijk van het zonnetje genieten. Dat voelt als vakantie! Vergeet je zonnebrandcrème niet…

Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je trek. Daarom staan wij graag voor je klaar in onze horeca. Hier kun je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk op onze twee terrassen genieten van een hapje en een drankje.

  • Glijbaan van 28 meter
  • Omheind peuterbad
  • Duikkuil met twee duikplanken
  • Horecagelegenheid met twee terrassen
  • Grote ligweide
  • Gratis parkeren

Contact

Buitenbad Wotterwille

Langestraat 86, 9363 BX Marum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-641198
E-mailadres [email protected]