Word jij zweminstructeur bij Optisport?

We dagen je uit om bij de tofste en meest sportieve club van Nederland te komen werken. Bij Optisport maken we zwemmen en sporten leuk en aantrekkelijk. En dat doen we samen.

Net als jij werken er bij ons aanpakkers. We zijn een team van optimistische, vrolijke en bevlogen mensen en denken in uitdagingen en oplossingen. Met oog voor elkaar en onze gast(en). Onze zwemlesmethode is niet voor niets de meest aantrekkelijke van Nederland! We geven jou vertrouwen, flexibiliteit en vrijheid. En je kunt jezelf ontwikkelen, doorgroeien en specialiseren. Daarmee dragen we samen de verantwoordelijkheid voor een veilig en fun Optisport!

Geïnteresseerd? Laat het ons weten door hier te klikken en wij nemen contact met je op! 

We staan altijd voor elkaar klaar

Ons team van zweminstructeurs bestaat uit enthousiaste mensen met een gezamenlijke passie om mensen en kinderen iets te leren en verder te brengen in hun leven. Jij vult ons team perfect aan met jouw optimisme en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij ons kun jij jezelf onbeperkt blijven ontwikkelen. Je kunt doorgroeien, jezelf extra taken toe-eigenen die bij je passen en werken op meerdere locaties. Daarnaast bieden wij erkende opleidingen en cursussen waar nodig.
Zweminstructeur bij Optisport

Geïnteresseerd?

Zou jij graag één van de nieuwe collega’s van Laura willen worden? Check dan onze vacatures en laat ons weten of je geïnteresseerd bent!
Laura Strunk

“Je staat altijd voor elkaar klaar”

Laura Strunk, Zweminstructeur
Barbara Zeegers

“Jong of oud, je kunt eigenlijk altijd wel instromen”

Barbara Zeegers, Zweminstructeur