Word jij zweminstructeur bij Optisport?

We dagen je uit om bij de vrolijkste en meest sportieve club van Nederland te komen werken. Bij Optisport maken we zwemmen en sporten leuk en aantrekkelijk. En dat doen we samen.

Net als jij werken er bij ons aanpakkers. We zijn een team van optimistische, vrolijke en bevlogen mensen en denken in uitdagingen en oplossingen. Met oog voor elkaar en onze gast(en). Onze zwemlesmethode is niet voor niets de meest aantrekkelijke van Nederland! We geven jou vertrouwen, flexibiliteit en vrijheid. En je kunt jezelf ontwikkelen, doorgroeien en specialiseren. Daarmee dragen we samen de verantwoordelijkheid voor een veilig en fun Optisport!

We staan altijd voor elkaar klaar

Ons team van zweminstructeurs bestaat uit enthousiaste mensen met een gezamenlijke passie om mensen en kinderen iets te leren en verder te brengen in hun leven. Jij vult ons team perfect aan met jouw optimisme en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij ons kun jij jezelf onbeperkt blijven ontwikkelen. Je kunt doorgroeien, jezelf extra taken toe-eigenen die bij je passen en werken op meerdere locaties. Daarnaast bieden wij erkende opleidingen en cursussen waar nodig.
Laura Strunk

“Je staat altijd voor elkaar klaar”

Laura Strunk, Zweminstructeur
Barbara Zeegers

“Jong of oud, je kunt eigenlijk altijd wel instromen”

Barbara Zeegers, Zweminstructeur

Zwemmen, sporten én werken

We zijn positief, proactief, relativerend en we werken veel samen. We hebben ontzettend veel lol, met elkaar en met onze gasten. Zwemmen, sporten én werken moeten niet voelen als moeten, maar moet enthousiasmeren om keer op keer terug te komen! Wat is er leuker dan een kind trots met zijn diploma A naar buiten te zien lopen? En wat is er mooier dan een vluchteling zonder zwemdiploma voor het eerst een baantje te zien zwemmen tijdens de volwassenen zwemles?
Zweminstructeur bij Optisport

Geïnteresseerd?

Zou jij graag één van de nieuwe collega’s van Laura & Barbara willen worden, check dan onze vacatures en laat ons weten of je geïnteresseerd bent!