Recreatief Schaatsen
IJsbaan Twente, Enschede

De ijsbaan is gesloten tot oktober, bedankt en fijne zomer!

In het kort

  • Op eigen niveau
  • Voor iedereen
  • Leuk dagje uit

Op jouw eigen tempo

Zin om meters te komen maken op onze hardrijbaan of gezellig rondjes te maken op de kleine baan? Alle schaatsers zijn welkom op onze hardrijbaan; van jong tot oud en van beginner tot gevorderd.

Heerlijk om weer even op het ijs te staan!

Schaats rondjes op je eigen tempo, of doe een wedstrijdje met je vrienden. Wil je zelf of iemand anders leren schaatsen? Maak dan gebruik van de recreatieve baan waar je uiteraard ook ongedwongen rondjes kunt zwieren op je schaatsen. Maak er een leuk dagje uit van en sluit af met een warme chocomelk in onze horeca. 

Een moeder schaatst samen met haar zoon vrolijk rond tijdens het recreatief schaatsen op een Optisport Schaatsbaan Een jongen knuffelt mascotte Wus tijdens het recreatief schaatsen bij een Optisport schaatsbaan.
Family Fun bij Optisport Kunstijsbaan Twente
Zaterdag en zondag -middag

Funmiddag!

Kom lekker schaatsen op onze binnenbaan! Wij regelen dat er materiaal is waarmee jullie je kunnen vermaken op het ijs. Deze middag is het toegestaan om met schoenen op het ijs te gaan, lekker te sleeën op het ijs of te buikschuiven op een dikke mat! De 30X60 meterbaan is dan echt een FUNBAAN!

Meer info

Bekijk onze prijzen

Rooster & openingstijden

Contact

IJsbaan Twente

Colosseum 90, 7521PT Enschede

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 053 - 460 19 70
E-mailadres [email protected]