IJsbaan Twente

IJsbaan Twente

Enschede
LET OP: Zaterdag is de 30x60 meter Funbaan gesloten, IJshockey Inloop uur gaat wel door! | Iedere vrijdagavond Frozen Friday Disco inloop vanaf 19.30 uur!!
Family Fun bij Optisport Kunstijsbaan Breda
Woensdag, zaterdag en zondag -middag

Funmiddag!

Vanaf 10 december!

Kom lekker schaatsen op onze binnenbaan! Wij regelen dat er materiaal is waarmee jullie je kunnen vermaken op het ijs. Deze middag is het toegestaan om met schoenen op het ijs te gaan, lekker te sleeën op het ijs of te buikschuiven op een dikke mat! De 30X60 meterbaan is dan echt een FUNBAAN!

Meer info

Activiteiten

Frozen Friday

Super Frozen Friday is de swingende start van het weekend. Check de data!
Afbeelding Discoschaatsen Optisport

Buffelavond

Deelname is gratis. Je betaalt alleen de toegang voor de ijsbaan
Een groep schaatst in een treintje rondjes tijdens de Buffelavond bij een Optisport schaatsbaan
Schaatsles Twente

Sven Kramer Academy Twente

We bieden schaatslessen aan voor jong en oud, op verschillende niveaus. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan een lessenserie in groepsverband, of juist een privéles boeken. Wil jij ook het plezier van schaatsen ervaren? Schrijf je dan in voor een schaatsles bij de Sven Kramer Academy Twente.
Schaatscafé

Bezoek ons Schaatscafé

Even bijkomen van het schaatsen of een fijne afsluiting van je schaatsdag? Dat kan in ons gezellige Schaatscafé! Geniet van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom of een kop koffie of thee. Voor de hongerige schaatsers hebben we ook genoeg lekkers te eten!

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Meer informatie

Schaatsen
De schaatsbaan heeft een flinke ijsvloer van 30x60 meter en een 400 meterbaan voor diverse ijsactiviteiten. Of je nou wilt ontspannen op het ijs als recreatieve schaatser, of als gedreven wedstrijdschaatser je persoonlijke record wilt verbreken: haal je schaatsen uit het vet en kom langs! Natuurlijk kun je ook schaatsen huren of kopen in onze schaatswinkel.

Horeca
Onze horeca is veel meer dan zomaar een kantine. Natuurlijk kun je hier terecht voor een heerlijke warme chocolademelk met slagroom. Ook staan we graag voor je klaar met een lekkere kop koffie, thee of een verfrissing. Voor de hongerige schaatsers hebben we ook genoeg lekkers te eten!

Events
Onze enorme ijshal biedt voldoende mogelijkheden voor het houden van evenementen zoals vlooienmarkten, kerstmarkten, sportwedstrijden en nog veel meer! Ook bieden wij aan grote en kleine groepen diverse zalen met uitzicht op de schaatsbaan. Deze kunnen worden ingericht voor vergaderen, feestjes, borrels of workshops. Alles kan worden gecombineerd met onze horeca arrangementen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

  • 400 meterbaan
  • IJsbaan van 30x60 meter
  • Uniek Schaatscafé
  • Gratis parkeren

Contact

IJsbaan Twente

Colosseum 90, 7521PT Enschede

Open in Google maps

Telefoonnummer 053 - 460 19 70
E-mailadres [email protected]