Brasserie De Kantine in Lommel

Brasserie De Kantine

Lommel
Menukaart Brasserie De Kantine in Lommel

Menukaart Brasserie De Kantine

Bij onze kindvriendelijke brasserie De Kantine kan je terecht voor een drankje, een gezonde of snelle snack of heerlijke uitgebreide maaltijd!
Groepsarrangement Lommel

Groepsarrangement

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen bieden we diverse arrangementen aan. Of je nu komt borrelen of vergaderen, bij Brasserie de Kantine geniet je altijd!

Vooraf reserveren via [email protected] of bel 011-140483.

Spraypark

In het spraypark kunnen kinderen zich vermaken met de speelse en kleurrijke spuitelementen en verrassende fonteinen terwijl de ouders genieten van een verkoelend drankje op het buitenterras.
Spraypark Soeverein
Kinderfeestje Lommel

Kinderfeestje

Vier je verjaardag met een feestje in het zwembad, de speeltuin of kom lekker eten!
Wandelen in de Sahara

Wandelen door de Sahara

Heerlijk wandelen in het prachtige natuurgebied De Sahara? Sportcentrum De Soeverein is de ideale uitvalsbasis!

Fietsen door de bomen

Zin in een fietstochtje naar Limburgs grootste toeristische troef ‘fietsen door de bomen’?
Fietsen door de bomen

Meer informatie

Brasserie met buitenterras
Brasserie De Kantine is een gezellige ontmoetingsplaats in Lommel waar je kunt borrelen en/of een hapje kan eten voor, tijdens of na het sporten. Onze brasserie is ideaal voor gezinnen met kinderen. In de zomer kun je zitten op ons groene, ruime buitenterras met zicht op de naastgelegen speeltuin en het spraypark. Op het terras staan hoge borreltafels, ruime tafels om lekker aan te eten en heerlijke loungebanken waar je met een biertje of cocktail naar de spelende kinderen kan kijken. Bij slecht weer bieden wij voldoende zitgelegenheid binnen, ook hier kunnen kinderen heerlijk spelen.

Spraypark
In het spraypark kunnen kinderen zich vermaken met water. Er zijn kleurrijke spuitelementen en verrassende fonteinen, waterkanonnen en een een spraytunnel. Het is heerlijk om hier verfrissing te vinden tijdens warme zomerdagen. De volwassenen genieten ondertussen van een drankje op het buitenterras.

Tennis
Er zijn vier tennisbanen. De banen hebben een vloer van rubber met daarbovenop granulaat. Dit maakt de vloer optimaal voor elk tennisniveau. Er is een samenwerking tussen Sportcentrum Soeverein en Tennisclub Lommel. De banen zijn ook beschikbaar voor losse verhuur, je hoeft dan geen lid te zijn van de tennisvereniging.

Evenementen
De brasserie biedt verschillende mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Van groepsontbijt en seminars tot workshops en babyborrels. Ook voor de organisatie van vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes staan we graag voor je klaar, eventueel in combinatie met het huren van een vergaderzaal (max. 10 personen), een mooie wandeling en/of andere sportieve activiteiten. Ons ervaren en enthousiaste team kijkt graag samen met jou hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Samen maken we er een gezellige dag en/of avond van! Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

De omgeving
De ligging van Sportcentrum De Soeverein is de ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten, met name in het prachtige natuurgebied De Sahara. Ook voor gezinnen met jonge kinderen heeft de omgeving veel te bieden. Zo is er een speeltuin gelegen in een rustige en bosrijke omgeving en zijn er veel leuke speelelementen als een kabelbaan, een reuzegrote schommel, verschillende speel- en klimcombinaties, een apart kleuter- en peutergedeelte en een skatepark. Het skatepark is ideaal voor zowel beginners als gevorderden, telt drie area’s en is toegankelijk voor skaters, BMX en inliners.
Wij informeren je graag over de diverse mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft. Voor, tijdens en na het verkennen van de omgeving staan we graag voor je klaar in onze gezellige horeca, waar we tevens ook groepen ontvangen. 

 

  • Recreatie en ontspanning voor jong en oud
  • Gelegen in een prachtige omgeving
  • Gezellige brasserie met buitenterras
  • Geschikt voor uiteenlopende evenementen
  • Spraypark met kantelemmers, bellenblazer en waterkanonnen

Contact

Brasserie De Kantine

Sportveldenstraat 15, B-3920 Lommel

Open in Google maps

Telefoonnummer +32 (0)11140483
E-mailadres [email protected]

Openingstijden de Kantine

Ma t/m Vrij 08:30- 00:00
Za & Zo 08:30- 19:00

Openingstijden keuken

Ma t/m Zo 11:30-19:00