Een ervaren zwemmer trekt baantjes in borstcrawl, tijdens het sportieve banenzwemmen.

De Lansingh

 

Welkom in De Lansingh! Train of relax in ons zwembad, of kom bij ons voor fitness en cardio van de hoogste kwaliteit. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Ons zwembad heeft drie baden; een 6-baans wedstrijdbad van 25x15 meter, een instructiebad van 25x10 meter en een recreatiebad. Het recreatiebad heeft een leuke glijbaan voor het hele gezin. Ook vind je hier een stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand, een peuterbad. Er is zelfs een stukje buitenzwembad. In De Lansingh geven wij de leukste zwemlessen van Nederland: de Zed & Sop zwemlessen.

Sportschool

In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen zodat je je weer fit voelt. Wij beschikken over gewichten t/m 28kg, twee hardloopbanden, twee fietsen en twee crosstrainers. Het fitnessen kan ook gecombineerd worden met zwemmen.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je weer even helemaal opladen. Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Kom dan zeker even bij ons zitten. Vanuit de horeca heb je perfect zicht op de zwembaden.

  • Drie zwembaden met glijbaan en bubbelbaden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Optisport Health Club
  • Oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden

Contact

De Lansingh

Van Ostadelaan 4, 2923 AM Krimpen aan den IJssel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 018-0516 233
E-mailadres [email protected]