Optisport De lansingh Krimpen aan den IJssel

De Lansingh

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Lansingh is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Krimpen aan den IJssel.

Ons aanbod

Meer informatie

We hebben een veelzijdig en aantrekkelijk aanbod voor jong en oud. In onze sfeervolle horeca kun je genieten van een lekker kopje koffie of een verfrissend sportdrankje. 

Zwembad
Ons zwembad in Krimpen aan den IJssel beschikt over drie baden; een 6-baans wedstrijdbad met een afmeting van 25 x 15 meter, een instructiebad met een afmeting van 25 x 10 meter en een recreatiebad. Het recreatiebad bestaat uit een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand, een peuterbad en een klein uitzwembad buiten. Ook worden er hier zwemlessen gegeven. Rondom het recreatiebad vind je een horecaplein waar je tijdens je bezoek aan De Lansingh kunt genieten van een hapje en drankje. 

Sportschool
Onze fitnessruimte biedt mogelijkheden tot verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kunt trainen. Onze sportschool in Krimpen aan den Ijssel beschikt over diverse fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining. Wij beschikken over gewichten t/m 28kg, twee hardloopbanden, twee fietsen en twee crosstrainers. Begeleiding in de vorm van een personal training of fysiotherapie is mogelijk via onze externe partners. Het fitnessen kan ook gecombineerd worden met zwemmen. 

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banenzwemmen & groepslessen)

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze gezellige horeca. Vanuit de horeca heb je perfect zicht op de zwembaden.

  • Drie zwembaden met glijbaan en bubbelbaden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Optisport Health Club
  • Oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig
  • Gratis parkeren

Contact

De Lansingh

Van Ostadelaan 4, 2923 AM Krimpen aan den IJssel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 018-0516 233

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.