MC De Muiter in Medemblik

De Muiter

Welkom in De Muiter! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in de fijnste sportschool van Medemblik en omgeving. Train en sport verder in onze sporthal, of ontmoet elkaar in Sportcafé De Muiter.

Ons aanbod

Meer informatie

Sport- en evenementenhal
De sporthal is 50x30 meter. Door middel van twee scheidingswanden is de hal te scheiden in drie delen. De sporthal biedt zes kleedkamers. Iedere kleedkamer biedt aan sporters ruime douches en een eigen toilet. Doordat de sporthal zo groot is, zijn er heel veel mogelijkheden om hier evenementen en bijeenkomsten te organiseren. Dat kan tot maar liefst 1750 bezoekers! In combinatie met Sportcafé De Muiter is het mogelijk evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers. Optisport De Muiter heeft tevens de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. Dit is een prachtige gymzaal die heel geschikt is voor kleinschaliger gebruik door verenigingen voor bijvoorbeeld vechtsporten, dansgroepen en MBVO activiteiten.

Sportcafé De Muiter
De Muiter Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan ons gezellige sportcafé. Deze horeca is een heel geschikte locatie voor een gezellig feestje. Heb je iets te vieren of wil je een evenement organiseren tot maximaal 250 personen? Dan helpen wij je graag. Wij zijn namelijk dol op feestjes. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team. We denken graag met je mee. Voor meer informatie kan je ook het contactformulier invullen.

Sportschool
Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die daar bij horen? Dan ben je bij Optisport De Muiter op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.

Leden maken gratis gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
  • Ruim aanbod aan groepslessen 
  • Gratis sportdrank, koffie en thee
  • Sauna 
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gezellig sportcafé met zicht op het zwembad
  • Gratis parkeren

Contact

De Muiter

Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0227-547349

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00u
zaterdag en zondag 08:30 - 13:30u