MC De Muiter in Medemblik

De Muiter

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Muiter is dé sportieve ontmoetingsplek van Medemblik.

Ons aanbod

Meer informatie

Sport- en evenementenhal
De sporthal van MC De Muiter heeft een afmeting van 50 x 30 meter. Door middel van twee scheidingswanden is de hal te scheiden in drie delen. De sporthal heeft de beschikking over zes kleedkamers. Iedere kleedkamer beschikt over ruime douches en een eigen toilet. Doordat de sporthal ruim is van opzet zijn er vele mogelijkheden m.b.t. het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Het maximaal aantal toe te laten bezoekers bedraagt 1750 bezoekers. In combinatie met Sportcafe De Muiter is het mogelijk evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers. Optisport MC De Muiter heeft tevens de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. Een prachtige gymzaal welke uitermate geschikt is voor kleinschaliger gebruik door verenigingen zoals vechtsporten, dansgroepen en MBVO activiteiten.

Sportcafé De Muiter
Het sportcafé is alleen geopend voor bezoekers van de sporthal. Deze kunnen voor, tijdens of na het sporten of het bezoeken van een evenement wat drinken in de kleinschalige horeca. Het Sportcafé is tevens af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een jubileum. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen.

Sportschool
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen 
 • Gratis sportdrank, koffie en thee
 • Sauna 

 

 


 

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gezellig sportcafé
  • Gratis parkeren

  Contact

  De Muiter

  Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik

  meer informatie over deze locatie

  Open in Google maps

  Telefoonnummer 0227-547349

  Openingstijden

  maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00u
  zaterdag en zondag 08:30 - 13:30u

  Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.