Optisport De Raaijhal Overloon

De Raaijhal

Deelnemen aan sportieve activiteiten  in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een evenement organiseren? De Raaijhal is de sportieve ontmoetingsplek van Overloon!

Ons aanbod

Meer informatie

De Raaijhal beschikt over een grote sporthal met een afmeting van 28x44x7,5 meter (LXBXH). De hal is onder te verdelen in 3 compartimenten die van elkaar gescheiden kunnen worden d.m.v. rolgordijnen (komen vanuit het dak naar beneden) en scheidingsnetten. De hal kan worden voorzien van muziek en er zijn microfoons aanwezig. Vanaf de tribune kunnen toeschouwers alles volgen. 
 

Sportcafé
In het sfeervolle sportcafé kun je terecht voor een hapje en een drankje. Het café beschikt over 2 biljarts en 4 dartbanen. Er zijn spellen, kaarten, enz. aanwezig en er hangen 2 tv ‘s en een beamer met een groot scherm, waarop sportwedstrijden te volgen zijn. Daarnaast kun je middels een app op je telefoon eigen verzoeknummers aanvragen.

Evenementen
Naast sport- en spel is de Raaijhal ook geschikt voor evenementen. Enkele voorbeelden zijn: beurzen, markten, seminars, symposiums, (muziek) evenementen, enz. Neem gerust contact op via raaijhal@optisport.nl, we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Midgetgolf
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact

De Raaijhal

Raaijweg 15-17, 5825 AL Overloon

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0478-642007
E-mailadres info@raaijhal.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.