Optisport De Raaijhal Overloon

De Raaijhal

Welkom in De Raaijhal! Sport en dans samen in een van onze sporthallen en ontmoet elkaar in het gezellige Sportcafé. Organiseer ook eens een zakelijke bijeenkomst of een groot feest, symposium of beurs op onze locatie. Wij bieden sport en ontspanning voor iedereen.

Ons aanbod

Meer informatie

Sporthal
Wij hebben een grote sporthal van 28x 44x7,5 meter (LxBxH). De hal kan in drie delen worden gesplitst met rolgordijnen en scheidingsnetten. In de hal kunnen we muziek afspelen en er zijn microfoons aanwezig. Vanaf de tribune kunnen toeschouwers alles volgen.


 

Sportcafé
Als je langs komt, breng dan zeker ook een bezoekje aan ons gezellige Sportcafé. Hier kun je natuurlijk terecht voor een hapje en een drankje, maar er is ook veel te doen! Het café beschikt over 2 biljarts en 4 dartbanen. Er zijn spellen, kaarten, enz. aanwezig en er hangen 2 tv ‘s en een beamer met een groot scherm, waarop sportwedstrijden te volgen zijn. Daarnaast kun je met een app op je telefoon eigen verzoeknummers aanvragen. Gezellig toch?Evenementen
De Raaijhal is meer dan alleen een hal voor sport en spel. Je kunt bij ons ook evenementen bezoeken. We hebben er al een heleboel georganiseerd. Denk aan beurzen, markten, seminars, symposiums, (muziek) evenementen, enz. Wil je een evenement organiseren en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact op via [email protected].

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Midgetgolf
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact