Een klein jongetje rent door kniediep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

De Randoet

Welkom in de Randoet! Het fijnste openluchtzwembad van Made en omgeving. Beleef bij ons het perfecte uitje voor het hele gezin, of doe mee aan onze leuke activiteiten. Wij bieden sportief plezier voor iedereen!

Ons aanbod

Zondag 3 september afsluiting van het seizoen met onze jaarlijkse dogplons! 13:00 - 15:00 uur

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben een groot zwembad met plek voor iedereen. Het L-vormige 50 meterbad heeft vier banen en beschikt over een duiktoren. Hier vind je een duikplank van één meter en een duikplank van drie meter hoog. De perfecte ingrediënten voor een bommetje, wie durft?! Ook hebben we twee glijbanen; een waterglijbaan en een familieglijbaan.
 

Direct aan het zonnige terras ligt een apart bassin met daarin een splinternieuw spray park, een peuterbad en een ondiep bad waar het water oploopt tot maximaal 0,8 meter. Zo kunnen de kleintjes ook lekker spetteren en spelen.Ligweide en speeltuin
Rondom het zwembad vind je een grote ligweide waar je zomers heerlijk van de zon kunt genieten. Doordat er hier en daar bomen staan kun je er ook voor kiezen om de schaduw op te zoeken. Op de ligweide hoef je je niet te vervelen; je vindt hier ook een sportveld en een tafeltennistafel. Zodra je je handdoekje hebt neergelegd, merk je het al: dit voelt als vakantie! De Randoet biedt het perfecte dagje uit voor het hele gezin.

Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je zin in wat lekkers… daar weten wij wel raad mee! Onze gezellig horeca heeft een snackbar en een zonnig terras. We staan hier graag voor je klaar als je voor, tijdens of na het zwemmen een heerlijke versnapering of een verkoelend drankje wilt halen.

  • 50 meterbad met duikplank en twee glijbanen
  • Peuterbad
  • Spray park
  • Speeltuin

Contact