Optisport De Randoet Made

De Randoet

Plezier maken in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze gezellige horeca? Optisport De Randoet is dé sportieve ontmoetingsplek van Made en omgeving.

Ons aanbod

Zwembad de Randoet is gesloten, we open je weer te ontvangen in april 2023!

Meer informatie

Het L-vormige 50 meterbad telt vier banen en beschikt over een duiktoren. Hier vind je een duikplank van één meter en een duikplank van drie meter hoog. Daarnaast zijn er twee glijbanen aanwezig; een waterglijbaan en een familieglijbaan.
 

Direct aan het zonnige terras ligt een apart bassin met daarin een splinternieuw spray park, een peuterbad en een ondiep bad waar het water oploopt tot maximaal 0,8 meter. 

Ligweide en speeltuin

Rondom het zwembad vind je een grote ligweide waar je zomers heerlijk van de zon kunt genieten. Doordat er hier en daar bomen staan kun je er ook voor kiezen om de schaduw op te zoeken. Op de ligweide vind je tegens een sportveld en een tafeltennistafel . Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin met diverse speeltoestellen zoals schommels, een wip, een duikelrek en een glijbaan.

Horeca
Bij de kantine met een snackbar en een zonnig terras kun je voor, tijdens of na het zwemmen een heerlijke versnapering of een verkoelend drankje halen.

  • 50 meterbad met duikplank en twee glijbanen
  • Peuterbad
  • Spray park
  • Speeltuin

Contact

De Randoet

Stuivezandsestraat 50, 4921 XR Made

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0162-683318

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.