Kinderen zwemmen heel trots zonder vestje in het diepe water, de instructeur van Optisport kijkt op de achtergrond goedkeurend toe.

De Schilp

Welkom in De Schilp! Train of relax in ons zwembad en sport je fit in de sporthal. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca. Voor evenementen en vergaderingen kun je ook bij ons terecht.

Ons aanbod

Door personeelsuitval kan op 12 april de Aqua'Vitaal om 9.45 uur niet doorgaan!
NK Bommetje 2024
Zondag 9 juni | 13:30 uur

Maak jij het hoogste bommetje?!

Meld je NU aan voor de voorronde van het NK Bommetje! Spring jij de hoogste spetters binnen jouw leeftijdscategorie? Dan ga je door naar de Finale op 22 juni in Barneveld en maak je kans op 300,- shoptegoed! Deelname is gratis voor zwemleskinderen. Klik hier voor meer info. 

Meld je nu aan!

Meer informatie

Zwembad
Ons mooie zwembad heeft een wedstrijdbad en een apart peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Daarnaast vind je in ons zwembad een whirlpool en een glijbaan van 35 meter lang. Het peuterbad heeft sproeiers en een glijbaantje. Wij bieden dus waterpret voor het hele gezin!

 

Sporthal
Onze grote sporthal is 44x48 meter. De hal is geschikt voor allerlei sporten zoals zaalhockey, volleybal en voetbal. Per sport zijn er zes velden beschikbaar. Wil je een wedstrijd of sportevenement organiseren? Dat kan! De sporthal is af te huren als geheel of als ½ deel. Er zijn tribunes en banken aanwezig die zitruimte bieden voor toeschouwers.
 

Horeca en terras
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine! Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Wij hebben een grote ruimte met ruim 60 zitplaatsen (tafels en statafels). Ook is er een groot terras dat ruimte biedt aan nog eens ruim 60 mensen. In onze horeca hebben wij een bar en een eigen keuken. Je bestelt hier de lekkerste snacks en broodjes. Kom dus zeker even bij ons langs om te te ontspannen na het sporten.

Verhuur ruimte
Wil je een evenement organiseren of een externe vergaderlocatie huren? Denk dan eens aan De Schilp. Wij hebben een multifunctionele ruimte te huur die beschikt over houten (sta)tafels en een ingerichte bar. Deze ruimte is onder andere geschikt voor recepties, ledenvergaderingen, bijeenkomsten/vergaderingen, verenigingsfeesten etc. Met uitzicht op onze sporthal is deze ruimte zeer in trek bij voetbal- of volleybaltoernooien. De ruimte heeft een capaciteit voor maximaal 100 personen. Wil je meer weten? Ons team denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Zwembad met whirpool en glijbaan
  • Gratis parkeren
  • Toegankelijk voor mensen met een beperking
  • Kindvriendelijk zwembad

Contact

De Schilp

Schaapweg 4, 2285 SP Rijswijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 070-336 4700
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 11:00 - 21:30
Dinsdag 07:00–21:30
Woensdag 07:00–21:30
Donderdag 07:00–10:00 & 12:00 - 21:30
Vrijdag 07:00 - 15:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 08:00 - 15:30