Optisport Smagtenbocht in Bladel

De Smagtenbocht

Zwemmen in het zwembad of ontspannen in de horeca, De Smagtenbocht is de sportieve ontmoetingsplek van Bladel. 

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad De Smagtenbocht, gelegen in Bladel, is een gemoedelijke zwemaccommodatie en beschikt o.a. over 25 meterbad met vier banen, een bubbelbad, een tillift en een horecagelegenheid. Met een bushalte op loopafstand en een grote parkeerplaats voor de deur is deze locatie zowel met de auto als het openbaar vervoer zeer goed te bereiken. In het zwembad worden uiteenlopende zwemactiviteiten georganiseerd voor jong en oud.
 

Zwembad
Zwembad De Smagtenbocht in Bladel beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x10 meter en telt vier banen. Het wedstrijdbad is voorzien van een tillift. Op donderdag en vrijdag is het water extra verwarmd. Deze dagen is het zeer aangenaam voor baby’s, peuters, senioren en mensen met reumatische klachten om bij ons te komen zwemmen. Er is daarnaast een bubbelbad aanwezig waar je heerlijk kunt ontspannen.


 

Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op het zwembad en kun je de lessen goed volgen. We staan graag voor je klaar met o.a. een breed assortiment aan warme en koude drankjes.

  • Kleinschalige locatie met persoonlijke benadering
  • 25 meterbad met vier banen
  • Bubbelbad
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Horeca aanwezig
  • Warm waterdagen

Contact

De Smagtenbocht

Bossingel 3, 5531 NH Bladel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0497387003

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.