Spetterles

De Steur Kampen

Welkom in De Steur! Train of relax in ons mooie zwembad en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Voor evenementen en vergaderen kun je ook bij ons terecht.

Ons aanbod

NK Bommetje 2023

Word jij Nederlands Kampioen Bommetje springen?!

Yes, we zijn weer terug met het NK Bommetje! Maak jij de hoogste spetters met jouw bommetje in jouw leeftijdscategorie, dan ga jij met de prijs naar huis! Schrijf je NU in voor de kwalificatieronde of klik hier voor meer info.

Meld je nu aan!

Meer informatie

Zwembad  
Deze gloednieuwe locatie beschikt over drie zwembaden met een glijbaan en een duikplank. Uiteraard geven wij de leukste zwemlessen aan kinderen! Met onze Zed & Sop zwemlesmethode hebben al duizenden kinderen met plezier hun zwemdiploma’s gehaald.

Horeca
Onze horeca is meer dan zomaar een kantine. Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Ben je toe aan een verfrissend drankje na het sporten, of heb je zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Kom zeker langs! Vanuit je stoel heb je perfect zicht op het zwembad.

Vergadermogelijkheid
Wil je een externe vergaderlocatie huren? Een teambuilding of een sportief teamuitje organiseren? Denk dan eens aan De Steur. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor externe bijeenkomsten. Ons team denkt graag met je mee! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Zwembad met glijbaan en duikplank
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Gratis parkeren

Contact

De Steur Kampen

Burgemeester Berghuisplein 2, 8261 DD Kampen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 038 331 6884

Openingstijden

Maandag 07:00 – 20:45
Dinsdag 13:00 – 20:45
Woensdag 07:00 – 19:00
Donderdag 07:00 – 21:00
Vrijdag 07:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 15:30
Zondag 10:00 – 15:30