Optisport De Vrijbuiter Almere

De Vrijbuiter

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Vrijbuiter is dé sportieve ontmoetingsplek van Almere.

Ons aanbod

Vrijzwemmen

Voordelige uitjes voor het hele gezin

Bij Optisport ben je aan het goede adres voor een voordelig dagje uit. Met een breed aanbod van activiteiten voor jong en oud, vind je bij ons voor ieder wat wils! Bekijk hieronder snel al onze activiteiten en het rooster.

Naar het rooster

Lokale berichten

Meer informatie

Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10x20 meter, een oplopende diepte van 1,10 tot 2,00 meter en is extra verwarmd. Er is daarnaast een instructiebad aanwezig welke voornamelijk wordt gebruikt voor zwemlessen. 

In het speelse recreatiebad kunnen jong en oud zich uitleven. Er is een uitzwembad naar buiten, een stroomversnelling, diverse speelelementen en een whirlpool. Daarnaast is er een glijbaan van 90 meter lang aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een apart babybad waar zij lekker kunnen spetteren en in het water kunnen spelen. 

Horeca
Wij beschikken over een ruime horeca waar je kunt genieten van diverse snacks en broodjes, maar ook van een kopje koffie of een verfrissend drankje. De horeca is ook te bereiken vanaf de kant van het zwembad. 

  • Recreatiebad met uitzwembad naar buiten
  • Glijbaan van 90 meter lang
  • Stroomversnelling en whirlpool
  • Apart babybad
  • Uitgebreide horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid

Contact

De Vrijbuiter

Globeplein 1, 1334 BT Almere

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 036-5371135

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.