Een ervaren zwemmer trekt baantjes in borstcrawl, tijdens het sportieve banenzwemmen.

De Waterhoorn

Welkom in De Waterhoorn! Train of relax in onze mooie binnenzwembaden. Ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Evenementen

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben vier zwembaden: een wedstrijdbad, doelgroepenbad, recreatiebad en een apart peuterbadje. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft vijf banen. Hier geven we veel zwemlessen. Ook kun je hier heerlijk baantjes trekken en werken aan je zwemtechniek. Daarnaast hebben we een doelgroepenbad waar met name Aqua'Groepslessen plaatsvinden. Het recreatiebad is een begrip in de omgeving van Hoorn. We hebben een grote glijbaan en een wildwaterbaan waar het hele gezin urenlang plezier kan maken. Voor de allerkleinsten is er een baby- en peuterbad. De sauna’s en bubbelbaden kunnen gebruikt worden tegen een vergoeding.

 

Horeca
Van sporten en ontspannen krijg je lekkere trek. Kom eens kijken wat voor lekkers onze collega’s voor je hebben klaargemaakt! Onze gemoedelijke horeca is gesplitst in twee delen. Een gedeelte bevindt zich in het zwembad en is toegankelijk voor alle gasten die komen zwemmen. Het andere gedeelte kan ook worden gebruikt door de gasten die niet komen zwemmen maar die het gezellig vinden om door de grote ramen naar het recreatiebad te kijken. Tijdens de zwemles van je kind(eren) is het ook een heerlijke plek om even bij te kletsen of een bak koffie te drinken.

  • Vier zwembaden met apart baby- en peuterbad
  • Grote glijbaan én wildwaterbaan
  • Verschillende sauna's en bubbelbaden
  • Gezellige horeca
  • Gratis parkeren