Optisport Zwembad De Waterlinie

De Waterlinie

Welkom in De Waterlinie! Of je nou voor baantjes zwemmen komt, voor zwemles of voor een ontspannen zwemmoment: wij bieden sportief plezier voor iedereen! Ook in de gezellige horeca staan we voor je klaar met wat lekkers.

Ons aanbod

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en telt daarmee acht banen. Door middel van twee beweegbare bodems die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen, kunnen we verschillende lessen tegelijk geven. Het zwembad heeft ook een klapwand waarmee we een waterscheiding aanbrengen. Dat betekent dat we in het ene deel van het bad het water bijvoorbeeld warmer kunnen maken. Warm zwemwater is zeer aangenaam voor o.a. baby’s, peuters en senioren. Ook mindervaliden en mensen met reumatische klachten kunnen in warm water beter ontspannen; het is heilzaam voor de klachten en ongemakken die bij hun beperking horen.

 

Horeca
Vanuit de mooie, overzichtelijke horeca heb je uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je genieten van een lekkere kop koffie of een kleine lunch na het sporten. Ook is het hier goed bijkletsen terwijl je kind(eren) aan de zwemles bezig zijn.

  • Moderne horeca
  • 8-baans zwembad
  • Volledig beweegbare bodem
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • NS station Culemborg op 800 meter afstand

Contact

De Waterlinie

Multatulilaan 5, 4103 NM Culemborg

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Algemene vragen

Telefoonnummer 0345-769190