Deze dames trainen niet alleen al hun spieren tijdens een AquaGroepsles bij Optisport, ze maken ook samen veel plezier.

De Wisselaar

Welkom in De Wisselaar! Train of relax in ons mooie zwembad en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Ons grote zwembad is 50x15 meter en heeft zes banen. Het bad wordt gebruikt om banen en wedstrijden te zwemmen, maar is ook heel geschikt voor recreatiezwemmen. Er zijn twee duikplanken, van één meter en zelfs drie meter hoog! Durf jij hier een een bommetje te maken? 
Het wedstrijdbad heeft een beweegbare bodem zodat je er ook Aqua'Groepslessen kunt volgen. De tribune bevindt zich over de hele lengte van het zwembad en heeft plek voor 500 toeschouwers.

 

Horeca
Ons gezellige restaurant is veel meer dan een kantine. Vanuit je stoel heb je direct uitzicht op het zwembad. Onder het genot van een heerlijke kop koffie kun je vanuit het restaurant de zwemles bekijken van je zoon/dochter of bijvoorbeeld nog even gezellig kletsen na een groepsles, wedstrijd of andere zwemactiviteit. Je kunt altijd gebruik maken van de horecagelegenheid wanneer je in de buurt bent; iedereen is welkom.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Gratis parkeren

Contact