Deze dames trainen niet alleen al hun spieren tijdens een AquaGroepsles bij Optisport, ze maken ook samen veel plezier.

Den Butter

Welkom in Den Butter! Train of relax in onze mooie binnenzwembaden. Sport samen in de sporthal en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

!! Let op !! Zondag 16 juni zijn wij helaas gesloten.

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad van Den Butter is 10x25 meter en heeft een beweegbare bodem met trap en een rolstoellift. Zo kan iedereen veilig het water in en uit. Voor de allerkleinsten hebben we een apart peutergedeelte. Hier kunnen ze naar hartenlust spetteren, spelen en van de glijbaan. Kom helemaal tot rust in ons fijne wellness-gedeelte met whirlpool, sauna en koude stortdouche. In het 25-meterbad geven we diverse soorten zwemlessen. Mede door het ruime aanbod, de goede bereikbaarheid en gratis parkeren geven we bij Den Butter zwemles aan kinderen uit Breda, Dongen, Oosterhout, Tilburg-Reeshof, Tilburg en Gilze-Rijen en omgeving.

Sporthal
De grote sporthal is 30x50 meter. Met netten kan je deze ruimte in drie delen splitsen. Je kunt hier heerlijk samen sporten. Zo zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, 12 (rolstoel)badmintonvelden en een handbal-, voetbal- en hockeyveld. Op onze ruime tribune hebben we plek voor zeker 200 toeschouwers. De sporthal is ook te huur. Wil je een sportief evenement organiseren in de regio Breda, Dongen, Oosterhout, Tilburg-Reeshof, Tilburg en Gilze-Rijen en omgeving? Denk dan eens aan Den Butter. Neem gerust contact met ons op. Ons ervaren team denkt graag met je mee!

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine! Om te beginnen zit je op een topplek. Vanachter je tafel zie je, waar je ook kijkt, continu mensen in beweging. Via onze panorama-ruiten heb je direct zicht op het zwembad en de sporthal. Op zonnige dagen kun je tussen de bomen heerlijk in alle rust buiten zitten. De horeca biedt jou, naast een glimlach, een ruim assortiment aan hapjes en drankjes. Kom zeker eens langs!

  • 25 meterbad
  • Sauna, stoombad & whirpool
  • Sporthal met ruime tribune
  • Gezellige horeca met zicht op het zwembad
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Gratis parkeren

Contact

Den Butter

Hannie Schaftlaan 20, 5122 LH Rijen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0161-820999
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 07:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 07:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 20:00
Zondag 10:00 - 15:00