Optisport Den Donk in Oisterwijk

Den Donk

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Den Donk is dé sportieve ontmoetingsplek van Oisterwijk.

Ons aanbod

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad in Oisterwijk heeft een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee zes banen. Het wedstrijdbad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats, zoals zwemlessen en Aqua'groepslessen. De watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31°C, afhankelijk van de activiteit in het water. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad.

 

Sporthal
De sporthal in Oisterwijk is een multifunctionele ruimte die gesplitst kan worden in drie zalen. De sporthal beschikt over belijning voor de volgende sporten: negen badmintonvelden, drie basketbalvelden, één handbalveld inclusief drie minivelden,  drie volleybalvelden met belijning voor de C-jeugd en één OMS-veld voor zaalvoetbal, korfbal en zaalhockey. De sporthal is ook geschikt voor het organiseren van diverse evenementen en kan dus ook worden gehuurd.


 

De tribune bevindt zich op de eerste verdieping en is te bereiken via de trap in de hal. In totaal zijn er per zaal 50 tribuneplaatsen beschikbaar. Wanneer de hele sporthal gebruikt wordt zijn er 150 tribuneplaatsen. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Vul dan het contactformulier in.

 

Klimwand
In de sporthal bevindt zich een klimwand van zeven meter hoog en zes meter breed. Er kunnen maximaal vijf personen tegelijkertijd klimmen over verschillende routes op meerdere moeilijkheidsniveaus. De klimwand wordt doorgaans gebruikt door middelbare scholen, maar hij kan ook gebruikt worden voor kinderfeestjes of de groepsles Kidsfun.


 

Horeca
Onze horeca is robuust maar warm aangekleed. Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie.


 

Vergaderruimte
Den Donk in Oisterwijk beschikt over twee vergaderruimtes die, als het nodig is, ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca en zijn goed afsluitbaar. Tevens zijn de ruimtes voorzien van alle moderne gemakken voor een inspirerende vergadering. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


 

Toegankelijkheid mindervaliden
Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. 

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving
  • Gratis parkeren

Contact

Den Donk

Sportlaan 12, 5062 JK Oisterwijk

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 013-5210506

Openingstijden locatie

Ma t/m vr 07:00 - 23:00
za t/m zo 08:00 - 15:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.