Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Zwembad Doelum is een moderne zwemaccommodatie in Renkum en beschikt over een wedstrijdbad en een instructiebad. Hier vinden o.a. zwemlessen en uiteenlopende aquagroepslessen plaats voor jong en oud. Vanuit de kleinschalige horeca heb je zicht op het zwembad en kun je heerlijk ontspannen met een lekkere kop koffie. We staan graag voor je klaar!
 

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen. De temperatuur van het water is gemiddeld 27°C en daarmee zeer aangenaam om banen te zwemmen. In het wedstrijdbad vinden daarnaast diverse aquagroepslessen plaats.

Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 15x10 meter. De bodem kan volledig versteld worden tot twee meter diep. Met een standaard watertemperatuur van 31°C is het zeer aangenaam. In het instructiebad vinden o.a. zwemlessen en workshops zeemeerminzwemmen plaats. Er ligt geregeld een opblaasbaan in het water tijdens het vrijzwemmen. Daarnaast is er een infraroodsauna aanwezig waar je volledig tot rust kan komen en gratis gebruik van kan maken. De aanwezige lift en luie trap maken dit bad toegankelijk voor mindervaliden.

Er is een tribune aanwezig van waaruit je goed zicht heb op zowel het wedstrijdbad als het instructiebad.

Fitness
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of je figuur verbeteren? Wil je trainen op een moment dat het jou het beste uitkomt? Dan is Optisport Health Club Renkum de ideale sportschool voor jou! 

Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen.

Horeca
In de kleinschalige horeca kun je voor, tijdens of na je zwemactiviteiten een lekkere kop koffie drinken.

Zonnebank
De aanwezige staande zonnebank biedt optimale privacy en de uitgelezen mogelijkheid om op een verantwoorde manier een gezonde, bruine tint op te doen. Dankzij de krachtige lampen ervaar je na vier minuten al resultaat.

Verhuurmogelijkheden
Het is mogelijk om het zwembad te huren voor uiteenlopende activiteiten. We kijken graag samen met jou hoe we je het beste hierin kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

  • Modern zwembad
  • Voor jong en oud
  • Vrij fitness
  • Cardio & Kracht
  • Trainen wanneer het jou uitkomt
  • Zonnebank en infraroodsauna aanwezig
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Doelum

Hogenkampseweg 45, 6871 JK Renkum

Open in Google maps

Telefoonnummer 0317- 820997

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport