Drie vrouwen doen oefeningen in het zwembad tijdens een groepsles Aquarobic bij Optisport.

Doelum

Welkom in Doelum! Train of relax in ons zwembad, of kom bij ons voor fitness en cardio van de hoogste kwaliteit. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca.
 

Ons aanbod

NK Bommetje 2024
Vrijdag 3 mei | 09:00 - 13:00 uur

Maak jij het hoogste bommetje?!

Meld je NU aan voor de voorronde van het NK Bommetje! Spring jij de hoogste spetters binnen jouw leeftijdscategorie? Dan ga je door naar de Finale op 22 juni in Barneveld en maak je kans op 300,- shoptegoed! Deelname is gratis voor zwemleskinderen. Klik hier voor meer info. 

Meld je nu aan!

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad (27°C) is 25x15 meter en telt zes banen: perfect voor banen zwemmen. In dit zwembad vinden daarnaast diverse Aqua'Groepslessen plaats.
Ook hebben wij een instructiebad (31°C ) van 15x10 meter. Dit is een subtropisch zwembad. De bodem hiervan kan volledig versteld worden tot twee meter diep. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Zoek je extra ontspanning? Maak dan gratis gebruik van de infraroodsauna om je spieren snel te helpen herstellen. Er is een tribune die zicht geeft op zowel het wedstrijdbad als het instructiebad.

 

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)
     

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Ben je toe aan een verfrissend drankje na het sporten of heb je zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng ons dan een bezoek. Vanuit je stoel heb je perfect zicht op de zwembaden.Verhuur mogelijkheden
Wil je een evenement organiseren? Denk dan eens aan zwembad Doelum. Je kunt ons zwembad huren voor uiteenlopende activiteiten. We kijken graag samen met jou hoe we je het beste hierin kunnen ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Modern zwembad
  • Zonnebank en infraroodsauna aanwezig
  • Optisport Health Club
  • Gratis parkeren
  • Enige combi fitness en zwemmen in de omgeving!