Optisport Dubbelslag Delfzijl

Dubbelslag Delfzijl

Welkom in Dubbelslag! Train of relax in onze mooie binnenzwembaden. Ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Optisport Lifestyle Programma
De beste versie van jezelf in 12 weken

Optisport Lifestyle Programma!

Ga samen met ons de uitdaging aan en start op 11 april met het Optisport Lifestyle Programma! Daarnaast profiteer je nu van 10% korting en betaal je slechts 185,- voor het hele programma. Klik hier voor meer info of meld je direct aan!

Meld je nu aan!

Meer informatie

Zwembad
Zwembad Dubbelslag heeft twee zwembaden: een wedstrijdbad en een doelgroepenbad. Ons wedstrijdbad is 25x20 meter en heeft acht banen. Het instructiebad is 17x10 meter. Wij hebben een uitgebreid programma met activiteiten voor jong en oud. Iedereen kan bij ons komen sporten en ontspannen. Of je nou voor je eerste zwemles komt of als afgetrainde marathonzwemmer baantjes wilt trekken: bij ons kun je terecht!

Horeca
Onze horeca is veel meer dan zomaar een kantine. Het is een plek waar je weer helemaal kunt opladen. Inwoners uit de regio komen bij ons om gezellig bij te kletsen en samen op adem te komen na het sporten. Wij staan graag voor je klaar met een hapje en een drankje.

  • Professioneel wedstrijdbad
  • Instructiebad
  • Gezellige horeca
  • Gratis parkeren