Een man is vol concentratie aan het trainen in een healthclub van Optisport; door zware touwen op en neer te bewegen, traint hij diverse spiergroepen.

Health Club Westland

's-Gravenzande
Sport deze zomer met 50% korting
Onbeperkt sporten in juni, juli & augustus

Sport deze zomer met 50% korting!

Bij Optisport ben je aan het goede adres om er een topzomer van te maken! Kies voor 2 of 3 maanden sporten en ontvang tot wel 50% korting! Liever direct een abonnement voor 12 of 24 maanden? Dan sport jij de rest van deze zomer gratis! Meer informatie vind je op deze pagina.

Aanmelden & Contact
Vraag nu je gratis weekpas aan bij Optisport Health Club Westland

Ontdek Optisport 1 week gratis

Ben je klaar om in beweging te komen maar wil je eerst ervaren of Optisport bij je past? Kom dan vrijblijvend een week gratis sporten en ervaar het zelf!

Activiteiten

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Trainen in het water op hun eigen niveau: dat doen deze drie dames tijdens de Aqua’Fit les bij Optisport in het zwembad.
Abonnementen en prijzen fitness Health Club 's-Gravenzande

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)
  • Vakantie FlexService: leen jouw abonnement tijdens jouw vakantie uit aan een vriend/vriendin/kennis. Meer informatie over vakantie FlexService

Evenementen- en vergaderruimtes
Heb je iets te vieren, of wil je voor een externe zakelijke bijeenkomst een ruimte huren? Denk dan eens aan Maesemunde. Wij hebben een aantal zalen die te gebruiken zijn voor een feestavond, of het nu een familiefeestje, een bedrijfsfeest, een receptie of een huwelijksfeest is. Bij iedere bijeenkomst of feest kan ook ons sfeervolle Grand-Café betrokken worden. De grote zaal is onder andere geschikt voor theater, muziekuitvoeringen, recepties en congressen. De zaal kan voorzien worden van diverse podia. De maximale capaciteit tijdens een voorstelling is variabel van 120 personen in theateropstelling tot 200 personen in een zaalopstelling met podium. Daarnaast beschikken wij op de eerste verdieping over twee vergaderzalen. Beide zalen zijn voorzien van professionele apparatuur en te gebruiken voor diverse gelegenheden als: vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties en feesten. De kleine zaal heeft een capaciteit van 60 personen en de grote zaal van 150 tot 180 personen. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens je vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen. De ideale teambuilding dus! Wil je meer informatie? Ons team denkt graag met je mee. Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier.

Buitenterras
Maesemunde beschikt ook over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet te verzorgen. Er is meer mogelijk dan je denkt; neem contact op en we bespreken samen graag de mogelijkheden voor een feest op maat.

  • Zeven dagen per week geopend voor fitness
  • Leden met een Compleet-abonnement maken gratis gebruik van het zwembad
  • Individueel fitness
  • Vakantie FlexService

Contact

Health Club Westland

Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099
E-mailadres [email protected]