Optisport Het Oosterbosbad Barneveld

Het Oosterbosbad

Zwemmen in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Het Oosterbosbad is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Barneveld

Ons aanbod

Het Oosterbosbad is gelosten! Mei 2023 hopen wij onze hekken weer te openen

Meer informatie

Wil je in de zomer genieten van een dagje zwemplezier met het gezin of vrienden? Dan ben je bij Het Oosterbosbad in Barneveld aan het juiste adres. Wij beschikken over drie zwembaden waar jong en oud zich kunnen vermaken.
 

Zwembad
Wij beschikken over drie zwembaden waar jong en oud zomers heerlijk kunnen genieten. Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 50x20 meter en beschikt over acht banen. Bij het wedstrijdbad vind je ook twee duikplanken (één meter en drie meter hoog).

Het grote recreatiebad is geschikt voor de hele familie. Tevens beschikt het recreatiebad over een glijbaan. Daarnaast hebben wij voor de kleinste zwemmers nog een apart peuterbad met speeltoestellen waar zijn lekker kunnen spetteren.

Ligweide
Bij het zwembad vind je een grote ligweide waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Daarnaast vind je ook een panna voetbalveld bij de ligweide.

Horeca
Bij onze kiosk kan je voor, tijdens of het na het zwemmen terecht voor een verkoelend drankje of een heerlijke andere versnapering.  

  • Duikplanken & glijbaan
  • Apart peuterbad
  • 50 meter wedstrijdbad
  • Ligweide
  • Kiosk voor een heerlijke versnapering
  • Gratis parkeren

Contact

Het Oosterbosbad

Mr. Troelstralaan 20, 3771 XL Barneveld

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0342-414356

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.