Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Het Oosterbosbad

Welkom het Oosterbosbad! Het fijnste openluchtzwembad van Barneveld en omgeving. Beleef bij ons het perfecte uitje voor het hele gezin, of doe mee aan onze leuke activiteiten. Wij bieden sportief plezier voor iedereen!

Ons aanbod

NK Bommetje 2024
Zondag 2 juni | 13:30 uur

Maak jij het hoogste bommetje?!

Meld je NU aan voor de voorronde van het NK Bommetje! Spring jij de hoogste spetters binnen jouw leeftijdscategorie? Dan ga je door naar de Finale op 22 juni in Barneveld en maak je kans op 300,- shoptegoed! Deelname is gratis voor zwemleskinderen. Klik hier voor meer info. 

Meld je nu aan!

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben drie zwembaden waar jong en oud in het buitenbadseizoen heerlijk van kunnen genieten. Ons wedstrijdbad is 50x20 meter en heeft acht banen. Bij het wedstrijdbad vind je ook twee duikplanken (van één meter en drie meter hoog).
 

Het grote recreatiebad is geschikt voor de hele familie. Hier vind je ook de glijbaan. Wie is er het snelst beneden? Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Hierin vind je ook verschillende speeltoestellen waarmee ze heerlijk kunnen spetteren en spelen.
 

Ligweide
Als je je handdoek uitrolt op onze ligweide, onder de stralend blauwe hemel in de stralende zon, merk je het meteen: dit voelt als vakantie! Wie van voetballen houdt, kan hier ook lekker een potje voetballen op het panna veldje.

Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je zin in iets lekkers…. Daar weten wij wel raad mee! Bij onze kiosk kan je voor, tijdens of het na het zwemmen terecht voor een verkoelend drankje of een heerlijke andere versnapering.

  • Duikplanken & glijbaan
  • Apart peuterbad
  • 50 meter wedstrijdbad
  • Ligweide
  • Kiosk voor een heerlijke versnapering
  • Gratis parkeren

Contact

Het Oosterbosbad

Mr. Troelstralaan 20, 3771 XL Barneveld

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0342-414356
E-mailadres [email protected]