Vacatures Optisport Schipluiden

Vacatures Optisport Schipluiden

Over Optisport Schipluiden

Geloof jij in het belang van een vitale geest in een gezond lichaam voor iedereen? Samen met 2200 collega’s, die verspreid werken over 400 accommodaties door Nederland en België, breng jij onze bezoekers in beweging. Of ze nu komen voor sportieve uitdagingen, ontspanning of voor plezier, jij maakt het mogelijk!

Optisport Schipluiden bestaat uit twee accommodaties die allebei in Den Hoorn te vinden zijn. Zalencentrum De Hoornbloem is een multifunctionele accommodatie waar zowel (sport)verenigingen als particulieren op uiteenlopende manieren dagelijks gebruik van maken. Het sfeervolle sportcafé is een fijne plek om na een training, wedstrijd of intensieve vergadering te ontspannen. 

Ook Sporthal Het Lint is onderdeel van Optisport Schipluiden en biedt onderdak aan onder andere (sport)verenigingen, scholen en particulieren.

Samen met zo’n 10 collega’s breng jij onze gasten in beweging!

Onze werkwaarden zijn Team, Omdenken en Fun en dat maakt TOF! Deze zijn op jouw lijf geschreven als jij houdt van samenwerken, in oplossingen denkt en met plezier naar je werk wil gaan. En of je nu fulltime of parttime werkt, wil doorgroeien of gewoon het beste uit jezelf wil halen, onze Optisport Academy helpt bij je ontwikkeling. Wil jij meehelpen onze bezoekers in beweging te brengen? Kom dan werken bij Optisport!