Optisport De Hoornbloem

De Hoornbloem

Deelnemen aan sportieve activiteiten  in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een evenement organiseren? De Hoornbloem is de sportieve ontmoetingsplek van Den Hoorn!

Ons aanbod

Meer informatie

Zalencentrum De Hoornbloem is een multifunctionele accommodatie waar zowel (sport)verenigingen als particulieren op uiteenlopende manieren dagelijks gebruik van maken. De aanwezige sporthal is niet alleen een sfeervolle en praktische plek om diverse sporten te beoefenen, het kenmerkt zich ook als een clubhuis voor diverse verenigingen. 

De overige zalen zijn uiterst geschikt voor o.a. dagbestedingen, bijeenkomsten en vergaderingen en bieden ruimte voor groepen van 5 tot 200 personen. De sporthal biedt daarnaast de mogelijkheid om ook grotere groepen te ontvangen. In het sfeervolle sportcafé staan we graag voor je klaar met een koel drankje, warme kop koffie of een vers getapt biertje.

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 24x44 meter en kan worden opgedeeld in één tennisveld, drie volleybalvelden en zeven badmintonvelden. Verder is de sporthal geschikt voor voetbal, basketbal, handbal en hockey. Voor aanwezig publiek is er een tribune waardoor er niets gemist hoeft te worden van de wedstrijden die er gespeeld worden.

Multifunctionele zalen
Onze accommodatie beschikt daarnaast over drie multifunctionele zalen. Zaal 1 heeft een afmeting van 10x14 meter en biedt plek voor ongeveer 100 personen. Zaal 2 heeft een afmeting van 8x12 meter en is geschikt voor groepen tot ongeveer 30 personen. Zaal 1 en 2 kunnen eventueel worden samengevoegd tot één grote zaal. Er kunnen dan maximaal 250 personen terecht. De derde zaal biedt met een afmeting van 11x12 meter plek voor ongeveer 60 personen.

Sportcafé
Het sfeervolle sportcafé is een fijne plek om na een training, wedstrijd of intensieve vergadering te ontspannen. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor sporters en kenmerkt de horeca zich als de huiskamer van de Hoornbloem. We staan graag voor je klaar met een breed assortiment aan o.a. koude en warme drankjes. Bij feesten en partijen is het mogelijk om de tussenwand te verwijderen zodat er één grote feestruimte ontstaat.

Evenementen
De accommodatie leent zich perfect voor bijeenkomsten voor zowel grote als kleine groepen, variërend van vergaderingen en toernooien tot feesten en bedrijfsuitjes. Het behoort tot de mogelijkheid om begeleidende apparatuur te huren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een beamer, een projectiescherm en een op maat gemaakt licht- en geluidsplan. Wij werken samen met een gerenommeerd techniekbedrijf om op die manier aan al je wensen te voldoen. Samen maken we er een onvergetelijke dag of avond van!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Multifunctionele zalen
  • Sfeervol sportcafé
  • Uiteenlopende evenementen
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

De Hoornbloem

Koningin Julianaplein 1, 2635 HD Den Hoorn

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 015-2574138

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.