Optisport It Paradyske Kollum

It Paradyske

Zwemmen in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport It Paradyske is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Kollum.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad It Paradyske beschikt over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter en telt daarmee vier banen. Met een gemiddelde watertemperatuur van 20°C is het heerlijk voor o.a. banenzwemmen en vrijzwemmen.

Het recreatiebad heeft een aflopende diepte van maximaal 1,40 meter en eveneens een watertemperatuur van 20°C. Er zijn diverse speelelementen aanwezig. Het peuterbad is 10x5 meter en ongeveer 0,20 meter diep. Kinderen zonder diploma zijn verplicht zwemvleugels te dragen  en hebben enkel toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Ligweide
De ruime ligweide biedt recreatie en ontspanning voor het hele gezin tijdens de warme zomermaanden.

Horeca
In de aanwezige horeca staan we graag voor je klaar met een kop koffie en verfrissende drankjes. Een gedeelte van de horeca is binnen. Daarnaast is er een klein buitenterras.Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
It 
Paradyske biedt uiteenlopende verhuurmogelijkheden en arrangementen voor particulieren, verenigingen en bedrijven. Daarnaast leent de accommodatie zich perfect voor (sport)evenementen en outdoor activiteiten. De horeca kan hier ook bij betrokken worden. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

  • Horeca met buitenterras
  • Ruime ligweide
  • Verhuurmogelijkheden en (bedrijfs)arrangementen
  • Gratis parkeren

Contact

It Paradyske

Badweg 2, 9291 MN Kollum

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0511-541522

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.