Een meisje zwemt samen met zijn vader; samen spelen ze tijdens het vrijzwemmen bij Optisport en maken veel plezier

Jaap van der Krol Bad

Welkom in het Jaap van der Krol Bad! Kom lekker zwemmen en ontspannen in het zwembad of bijkletsen in onze gezellige horeca. Wij brengen iedereen in beweging!

Ons aanbod

Meer informatie

 

Zwembad
Het Jaap van de Krol Bad is een modern zwembad in Nijkerkerveen. Je kunt hier met het hele gezin terecht om een dagje te zwemmen. Wij beschikken over een ruim wedstrijdbad, apart peuterbad, glijbaan en whirlpool. Daarnaast hebben wij een heerlijke ligweide waar je ’s zomers van de zon kunt genieten. Je merkt het meteen als je hier je handdoek uitrolt: dit voelt als vakantie!

In het binnenzwembad beschikken wij over een wedstrijdbad, peuterbad en doelgroepenbad. Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x21 meter, met maar liefst acht banen! Hiermee is het geschikt voor heel veel verschillende activiteiten. Daarnaast vind je in ons zwembad ook een grote glijbaan, duikplank en een whirlpool. We zeiden het al, toch? Waterpret voor het hele gezin!

 

Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10x15 meter, hierin is het water warmer. In dit bad geven we veel zwemlessen en groepslessen. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbad met een klein glijbaantje en twee sproeiers. Hier kunnen zij lekker spetteren en spelen. Op een ontspannen manier worden ze zo vertrouwd gemaakt met water.

Ligweide
Buiten beschikken wij over een ligweide waar je in de zomer van de zon kunt genieten. Als je hier je handdoek neerlegt in de zon, voel je je meteen op vakantie. Bovendien kan je hier buiten van alles doen. Bij de ligweide zijn namelijk ook verschillende speeltoestellen te vinden.

Horeca
Van spelen en zwemmen krijg je lekkere trek. Daar weten wij wel raad mee! Voor, tijdens of na het zwemmen kan je in onze ruime horeca genieten van een hapje en een drankje. Onze horeca is ook te bereiken aan de kant van het zwembad.

  • 8-baans wedstrijdbad
  • Apart peuterbad
  • Glijbaan
  • Ligweide met speeltoestellen
  • Gratis parkeren

Contact

Jaap van der Krol Bad

Van der Krolstraat 1, 3862 NG Nijkerkerveen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 033-8200367
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 8:30 – 22:15
Dinsdag 7:00 – 22:00
Woensdag 8:00 – 22:00
Donderdag 9:00 – 22:00
Vrijdag 7:00 – 21:30
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag 09:00 - 16:00