Optisport Jaap van der Krol Bad Nijkerkerveen

Jaap van der Krol Bad

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Het Jaap van der Krol Bad is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Nijkerk en Nijkerkerveen. 

Ons aanbod

Meer informatie

Het Jaap van de Krol Bad is een modern zwembad in Nijkerkerveen. Je kunt hier met het hele gezin terecht om een dagje te zwemmen. Wij beschikken over een ruim wedstrijdbad, apart peuterbad, glijbaan en whirpool. Daarnaast hebben wij een heerlijke ligweide waar je zomers van de zon kunt genieten.
 

Zwembad
In het binnenzwembad beschikken wij over een wedstrijdbad, peuterbad en doelgroepenbad.
Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x21 meter, heeft acht banen en is hiermee geschikt voor verschillende doeleinden. Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10x15 meter en heeft warmer water.

Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart peuterbad met een kleine glijbaantje en twee sproeiers. Daarnaast vind je in ons zwembad ook een grote glijbaan, duikplank en een whirlpool.

Ligweide
Buiten beschikken wij over een ligweide waar je zomers van de zon kunt genieten. Bij de ligweide zijn ook verschillende speeltoestellen te vinden.

Horeca
Voor, tijdens of na het zwemmen kan je in onze ruime horeca genieten van een hapje en een drankje. Onze horeca is ook te bereiken aan de kant van het zwembad. 

  • 8-baans wedstrijdbad
  • Apart peuterbad
  • Glijbaan
  • Ligweide met speeltoestellen
  • Gratis parkeren

Contact

Jaap van der Krol Bad

Van der Krolstraat 1, 3862 NG Nijkerkerveen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 033-8200367

Openingstijden receptie

Maandag 8:30 – 22:15
Dinsdag 7:00 – 22:00
Woensdag 8:00 – 22:00
Donderdag 9:00 – 22:00
Vrijdag 7:00 – 21:30
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag 09:00 - 16:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.