Optisport Kunstijsbaan Breda

Kunstijsbaan Breda

Werken aan je fysieke doelen, plezier maken op het ijs of ontspannen in de uitnodigende horeca. Optisport Kunstijsbaan Breda is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Breda!

Ons aanbod

Kom schaatsen bij de kunstijsbaan in Breda!
Kunstijsbaan Breda

Kom weer lekker schaatsen!

Vanaf zaterdag 8 oktober zijn de deuren van Kunstijsbaan Breda weer geopend. Je bent van harte welkom voor een dag vol schaatsplezier. Met ons ruime activiteitenaanbod beleef je hier ijspret voor jong en oud! Bekijk snel het rooster voor alle activiteiten en openingstijden. Tot snel!

Bekijk het rooster

Lokale berichten

Meer informatie

De kunstijsbaan in Breda kent al jaren een enthousiast en sportief publiek; niet alleen binnen Breda, maar ook in de regio West-Brabant en de provincie Zuid-Holland. Ook maken veel Zeeuwen met groot plezier gebruik van de ijsbaan. Ze houden op de Bredase kunstijsbaan zelfs het Zeeuws kampioenschap marathonschaatsen.
 

Schaatsen
De accommodatie, gelegen in Breda, beschikt over een ijsvloer van 30x60 meter en een 400 meterbaan. Met een totale ijsoppervlakte van 6660m² biedt de kunstijsbaan voor ieder wat wils; van de ontspannen recreatieve schaatser tot de gedreven wedstrijdschaatser. Er is daarnaast een schaatswinkel aanwezig, hier kunnen schaatsen worden gehuurd.Horeca
In de sfeervolle horeca staan we graag voor je klaar met een lekker kopje koffie, thee of een warme Chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen. 

  • 6660m² aan ijsoppervlakte
  • Sfeervolle horeca
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Kunstijsbaan Breda

Terheijdenseweg 506, 4826 AB Breda

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 076-2003649

Openingstijden

maandag, dinsdag en donderdag 10:00 - 12:00, 15:00 - 17:00 en 20:00 - 22:00
woensdag en vrijdag 10:00 - 17:00 en 20:00 - 22:00
zaterdag en zondag 10:00 - 16:30

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.