Afbeelding Zwembad de Lansingh

De Lansingh

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Optisport De Lansingh, gelegen in Krimpen aan den Ijssel, heeft drie zwembaden waarin gedurende de week verschillende activiteiten georganiseerd worden voor een brede doelgroep. De Lansingh is een van grootste recreatieve zwembaden in de regio. .

Zwembad

Ons zwembad in Krimpen aan den Ijssel beschikt over drie baden; een 6-baans wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter, een instructiebad met een afmeting van 25x10 meter en een recreatiebad. Het recreatiebad bestaat uit een glijbaan, stroomversnelling, spuitelementen, bubbelbaden, een verwarmde wand, een peuterbad en een klein uitzwembad buiten. Ook worden er hier zwemlessen gegeven. Rondom het recreatiebad vind je een horecaplein waar je tijdens je bezoek aan De Lansingh kunt genieten van een hapje en drankje. 

Sauna, Turks stoombad en zonnebank

Bij De Lansingh beschikken we over een sauna en een Turks stoombad. Het gebruik van deze faciliteiten kan gecombineerd worden met de zonnebank. 

Fitness

Onze sportschool in Krimpen aan den Ijssel beschikt over diverse fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining. Wij beschikken over gewichten t/m 28kg, twee hardloopbanden, twee fietsen en twee crosstrainers. Begeleiding in de vorm van een personal training of fysiotherapie is mogelijk via onze externe partners. Het fitnessen kan ook gecombineerd worden met zwemmen. 

Horeca

In onze horecagelegenheid bieden we jou graag een hapje aan onder het genot van een ijskoud drankje. Vanuit de horeca heb je perfect zicht over de verschillende zwembaden.

  • Zwembad met glijbaan
  • Horeca met zicht op het zwembad
  • Fitness
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Invalideparkeerplaatsen aanwezig
  • Oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Gratis weekpas

Één week gratis sporten!

Kom een keer kennis maken! Een week lang onbeperkt sporten op een locatie naar keuze.

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 018-0516 233

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.