Op 2 april 2017 organiseert De Niervaert een leuke, gezellige lente fair. Hierbij zullen ongeveer 50 verschillende kramen aanwezig zijn op onder andere het gebied van lokale- en biologische producten, lekkernijen, foodgifts, fashion, tassen, sieraden en nog veel meer!

In maart gaan er nieuwe turbolessen van start. Deze lessen zijn op zaterdag en zondag.
Inschrijven hiervoor is mogelijk via de receptie van De Niervaert.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout.

De KNZB en Optisport gaan de komende 2 jaar intensiever samenwerken. Gistermiddag werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Wethouder Arnold de Leeuw van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport hebben een overeenkomst voor zwembad De Lansingh ondertekend. Vanaf 1 april 2017 neemt Optisport het beheer en exploitatie van het zwembad over van de gemeente.