Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!

Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!

Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)

Afbeelding Sporthal Huren

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen

Afbeelding Oefenuur

aqua'­therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken tijdens je revalidatie, of als je fysieke of neurologische klachten hebt

Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!

Afbeelding Groepsles AquaFit

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?

Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Niervaert, gelegen in Klundert is een multifunctioneel sport- en evenementencentrum in Klundert. Er is een zwembad, sporthal, zalencentrum en beachveld aanwezig. Tevens beschikt De Niervaert over drie horecagelegenheden.

Zwembad

Er is een wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad aanwezig in Klundert. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en telt vier banen. Het instructiebad heeft een afmeting van 11x9 meter. Het recreatiebad is voorzien van een 80 meter lange glijbaan, whirpool en een Turks stoombad. 

Sporthal

Wij beschikken over een grote sporthal van 48x32 meter in Klundert. De sporthal is door middel van een scheidingswand te verdelen in drie zalen. De sporthal kan worden ingedeeld in één handbalveld, één basketbalveld, drie volleybalvelden, drie korfbalvelden en twaalf badmintonvelden. Er zijn negen banken met vijftien plekken per bank beschikbaar voor publiek.  Er zijn daarnaast voldoende kleedkamers aanwezig. 

De sporthal is ook geschikt voor sportdagen, teambuildingsactiviteiten, rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën. Wil je de sporthal huren of wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in. 

Zalencentrum

Het zalencentrum van De Niervaert biedt ruimte voor uiteenlopende grote en kleine evenementen. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, (bedrijfs)trainingen en feesten en partijen.

De kleinste zaal is 45m² en kan opgesplitst worden in twee kleine zalen. Zaal 1 is dan 6,5x8,5 meter en zaal 2 7x6,5 meter. Deze ruimten zijn ideaal voor een vergadering, training en presentaties. Wij kunnen hierbij hapjes en een koffietafel verzorgen. 

Muziekzaal De Babbelaar is uitermate geschikt voor een gezellige borrel, verjaardag, receptie of jubileum met collega's, vrienden of familie. In deze zaal kan muziek gedraaid worden en de biljarttafel is ook beschikbaar voor gebruik. Voor deze ruimte kan er gebruik gemaakt worden van een afgesloten, exclusieve horecaruimte. 

De grote zaal is 20x15 meter en kan tevens opgesplitst worden in twee zalen. Deze zaal is geschikt voor feesten en partijen van grote omvang. De grote zaal heeft ook de beschikking over een eigen bar. 

Wil je een ruimte huren of meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Horeca

Wij beschikken over drie horecagelegenheden waarvan er twee in zijn geheel afgesloten kunnen worden. De derde horecagelegenheid is in de foyer, welke centraal in het gebouw ligt. Vanuit hier heb je direct zicht op het wedstrijdbad en de sporthal. Je kunt hier voor of na het sporten gezellig napraten met een hapje of een drankje.  Vanuit de foyer is het mogelijk om het beachveld en het terras te betreden. 

Beachveld

Het beachveld van 40x30 meter beschikt over de afmetingen die voldoen aan de eisen van de Beach Soccer Bond Nederland en is uitermate geschikt voor beach soccer, beachvolley, beachtennis, beachbadminton en beachkorfbal. Op het veld staan standaard beachsoccer goals en belijning.

Buitenbaden

Er zijn twee buitenbaden aanwezig waar je heerlijk kunt genieten in de zomer. Neem voor meer informatie een kijkje op de websites van Het Buitendiep en De Bosselaar.  

Optisport Moerdijk

Wij hebben ook nog 2 openluchtzwembaden in de buurt:

  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Kwartiertje lopen vanaf de bushalte

Contact

De Niervaert

Molenvliet 7 , 4791 GB Klundert

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-404848

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport