Kinderen zwemmen heel trots zonder vestje in het diepe water, de instructeur van Optisport kijkt op de achtergrond goedkeurend toe.

De Niervaert

Welkom in De Niervaert! Kom lekker zwemmen en ontspannen. Sport samen in de sporthal of beleef een geweldige bijeenkomst in ons zalencentrum: De Niervaart brengt iedereen in beweging.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Je vindt bij ons een wedstrijdbad, een instructiebad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad is 25x10 meter en heeft vier banen. Het instructiebad is 11x9 meter. Wist je dat ons recreatiebad een glijbaan heeft van maar liefst 80 meter? Groot genoeg voor het hele gezin, met je vrienden er nog bij! Ook vind je bij het recreatiebad een whirlpool en een Turks stoombad waarin je even heerlijk kunt ontspannen.

Sporthal
De Niervaart heeft een grote sporthal van 48x32 meter. Met scheidingswanden is deze hal in drie delen op te delen. De sporthal kan worden ingedeeld in een handbalveld, een basketbalveld, drie volleybalvelden, drie korfbalvelden en twaalf badmintonvelden. Er zijn negen banken met vijftien plekken per bank beschikbaar voor publiek. Uiteraard zijn er voldoende kleedkamers voor alle sporters.
 

De sporthal is een heel geschikte locatie om bijvoorbeeld sportdagen, teambuildingsactiviteiten, rommelmarkten, concerten, beurzen en braderieën te organiseren. Ben jij op zoek naar een geschikte ruimte voor een evenement in de regio van Klundert? Of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op met ons ervaren en enthousiaste team. Wij denken graag met je mee!

Zalencentrum
Het zalencentrum van De Niervaert beschikt over meerdere zalen voor kleine en grote groepen. We hebben voor iedere bijeenkomst, feest, congres of training wel een geschikte ruimte. De afgelopen jaren hebben we de locatie al mogen verzorgen voor heel veel vergaderingen, (bedrijfs)trainingen, feesten en partijen. We faciliteren ook graag jouw bijeenkomst! Het zalencentrum heeft een eigen entreehal met zitjes, garderobe en toiletten.

Vergaderzaal I is 55 m², deze zaal is geschikt voor maximaal 20 personen. Vergaderzaal II is 45 m², deze zaal is geschikt voor maximaal 12 personen. De twee vergaderzalen kunnen worden gecombineerd door de scheidingswand te openen. Je kunt gebruikt maken van diverse tafelopstellingen, beamer, flip-over en whiteboard. Indien gewenst verzorgen wij kannen koffie/thee/flessen mineraal water. Er is ook een mobiele koelkast aanwezig. Voor, tijdens of na het vergaderen kun je lunchen, dineren of borrelen in De Babbelaar.

 

De muziekzaal wordt gebruikt voor muziekrepetities voor maximaal 60 personen. Deze zaal is ook te gebruiken voor een vergadering, tentoonstelling of cursus. Ook voor deze zaal kun je jouw wensen doorgeven wat betreft de opstelling van tafels en stoelen, verzorging van koffie/thee/frisdrank/etc.

De grote zaal is 300 m² en kan eventueel opgesplitst worden in twee delen door er een scheidingswand tussen te plaatsen. Deze zaal beschikt over een bar en terras. Deze ruimte is heel geschikt voor feesten en partijen van minimaal 30 personen tot wel 200 personen, maar zeker ook voor allerlei andere activiteiten. Doordat het zalencentrum over een eigen entreehal beschikt, zul je geen last ervaren van gebruikers van het zwembad en sporthal. Ieder feest of evenement vraagt om persoonlijke wensen, van zaalopstelling tot buffet, alles is bespreekbaar en aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Neem contact op voor de mogelijkheden, en we zorgen er samen voor dat jouw evenement onvergetelijk wordt!

Huiscafé de Babbelaar is verbonden aan de entreehal van het zalencentrum en is met een scheidingswand af te sluiten. Door de warme kleuren, inrichting en achtergrondmuziek geeft De Babbelaar een huiselijke sfeer. Doordat De Babbelaar over een eigen bar en muziekcomputer beschikt, wordt deze vaak gebruikt voor verjaardagen, jubilea of een gezellige borrel na de repetities of vergaderingen. Bestel gerust een hapje bij de borrel, de keuken is altijd open! De Babbelaar biedt ruimte voor maximaal 40 personen, het is mogelijk om de entreehal erbij te betrekken, zodat de ruimte groter wordt.

De biljartzaal beschikt over twee verwarmde biljarttafels, een airco en meerdere kleine zitjes. Deze zaal kun je gebruiken i.c.m. een feestje of is te huren met vrienden, collega’s en/of familie. Je kunt bij één van onze medewerkers een drankje en/of hapje bestellen, zij bezorgen dit bij jou in de zaal. Luxe toch?

Zoals je hierboven al leest, is er heel veel mogelijk. Neem gerust contact op met ons om jouw wensen te bespreken.

Horeca
De Niervaert beschikt over drie horecagelegenheden, de Grote Zaal, De Babbelaar en de Foyer. De Foyer ligt centraal in het gebouw en is te bereiken via de Receptie. De gezellig ingerichte ruimte heeft zicht op het wedstrijd bad en de sporthal. Ook is het mogelijk om via de Foyer het terras en beachveld te bereiken. Je kunt voor, tijdens en na het sporten of zwemmen gebruik maken van de Foyer. Wij verkopen allerlei soorten koffie en frisdranken. Ook serveren wij verschillende soorten bieren, zowel op de fles als op de tap. De keuken is altijd open, dus ook een hapje bij je drankje is mogelijk. Voor de kinderen is er ijs, snoep en chips. Onze medewerkers zijn professioneel en vriendelijk, zij helpen je graag!

Keuken
De Niervaert beschikt over een volledig ingerichte, professioneel keuken. Uw evenement kunt worden uitgebreid met een volledig verzorgde lunch of diner. Onze chef-kok maakt graag de mooiste gerechten, buffetten en lekkere hapjes klaar! Alles wordt vers bereid. Bent u vegetarisch of heeft u een allergie? Geen probleem, wij luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee!


Voor een lekker frietje met snack kunt u ook terecht bij De Niervaert, ook om af te halen.

 

Beachveld
Het beachveld van 40x30 meter beschikt over de afmetingen die voldoen aan de eisen van de Beach Soccer Bond Nederland en is uitermate geschikt voor beach soccer, beachvolley, beachtennis, beachbadminton en beachkorfbal. Op het veld staan standaard beachsoccer goals en belijning.

Buitenbaden
Er zijn twee buitenbaden aanwezig waar je heerlijk kunt genieten in de zomer. Neem voor meer informatie een kijkje op de websites van Het Buitendiep en De Bosselaar.

Optisport Moerdijk Wij hebben ook nog 2 openluchtzwembaden in de buurt:

  • Openluchtzwembad de Bosselaar
  • Openluchtzwembad het Buitendiep
  • Sport- en evenementencentrum
  • Beachveld
  • Uitgebreide horeca
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden