Cursus ‘Grensoverschrijdend gedrag’

Cursus ‘Grensoverschrijdend gedrag’

Het onderwerp ‘grensoverschrijdend gedrag’ is hot topic. Daar waar sprake is van machtsverhoudingen, (samen) presteren of een onveilig gevoel kan grensoverschrijdend gedrag worden ervaren. Ook (sport)verenigingen hebben met grensoverschrijdend gedrag te maken. Daarom besteden we hier in de Kempengemeenten aandacht aan door middel van de cursus ‘Grensoverschrijdend gedrag’ voor bestuursleden, trainers, coaches en vrijwilligers van verenigingen.

De cursus bestaat uit vier opeenvolgende modules, waaraan je kosteloos mag deelnemen. Het is niet verplicht alle vier keer aanwezig te zijn. Het is dus mogelijk een losse module naar keuze te bezoeken. De cursus zal plaatsvinden op dinsdagavond om 20:30 uur bij Optisport Sporthuis Reusel in de hal van Avanti-Turnivo.
De data van de vier cursusavonden zijn 15 februari, 8 maart, 29 maart en 12 april 2022.

Wil jij meer weten over grensoverschrijdend gedrag en vind jij het belangrijk dat er een veilig sportklimaat is voor iedereen bij jouw vereniging? Dan ben je van harte welkom. De enige voorwaarde voor gratis deelname is dat je je vooraf aanmeldt door een bericht te sturen naar Karin Soontiëns via [email protected].