Optisport Sporthuis Reusel

Sporthuis Reusel

Welkom in Sporthuis Reusel! Sport en dans samen in een van onze sporthallen en ontmoet elkaar in het gezellige Sportcafé. Organiseer ook eens een zakelijke bijeenkomst in onze mooie vergaderzaal!

Ons aanbod

Vergaderruimte Huren Reusel

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Rode hal
Met een afmeting van 45x30 meter is de rode hal de grootste sporthal van Sporthuis Reusel. Met schermen kan deze ruimte worden opgesplitst in drie delen. Op de vloer is belijning aangebracht voor diverse sporten: een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, een tennisveld, vier volleybalvelden en negen badmintonvelden. Voor toeschouwers zijn er maar liefst ruim 300 tribuneplaatsen aanwezig.

 

Blauwe hal
De blauwe hal is 42x22 meter en kan worden ingedeeld in een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, een tennisveld, drie volleybalvelden en zes badmintonvelden. Daarnaast beschikt deze hal over een zogenaamd scholenpakket en is daarmee uiterst geschikt voor gymlessen. Zo zijn er o.a. klimrekken, touwen en ringen aanwezig. Met schermen kan deze sporthal worden opgesplitst in twee aparte delen. Voor toeschouwers zijn hier 180 tribuneplaatsen aanwezig, met de mogelijkheid om dit uit te breiden naar 260 tribuneplaatsen.

Groene hal
De groene hal is permanent ingericht voor turnen. Dat maakt Sporthuis Reusel uniek in de Kempen en ver buiten de regio.

Dansruimtes
Wij hebben twee mooie dansstudio’s met een afmeting van 12x8 meter. Eén dansstudio is ook te gebruiken voor sporten als judo en yoga. Ook is er een paramedische ruimte aanwezig voor EHBO en fysiotherapie.

Vergaderzaal
Ben je op zoek naar een externe vergaderruimte? Denk dan eens aan Sporthuis De Reusel. Voor teambesprekingen, vergaderingen en andere bijeenkomsten kun je bij ons een vergaderruimte huren. Inspirerend om te combineren met een sportief teamuitje; teambuilding was nog nooit zo leuk!

Sportcafé
Sporten en sport beleven, dat doe je samen. Waar kan dat nou beter dan in ons gezellige, centraal gelegen Sportcafé? Wij staan hier graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en friet met een snack. 
Ook ons Sportcafé kun je huren. Organiseer je een borrel, familiedag of een bedrijfsuitje? Wij maken je dag onvergetelijk. In combinatie met het gebruik van de sporthal ben je ervan verzekerd dat de kinderen zich ook goed vermaken. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden, er kan meer dan je denkt! Ben je nieuwsgierig, of wil je de sporthal huren? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  • Multifunctioneel sportcomplex
  • Feesten en partijen
  • Sfeervol sportcafé
  • Gratis parkeren
  • Ruime parkeerplaats voor de deur

Contact

Sporthuis Reusel

Schutsboom 1, 5541 RW Reusel

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0497-644000
E-mailadres [email protected]