Informatie zwemles seizoen 2021-2022

Zwemles

Vanaf zondag 29 augustus gaat het nieuwe zwemseizoen weer van start. Middels deze brief willen wij u op hoogte brengen van de wijzigingen die per bovenstaande data van toepassing zijn.

 1. Leskaarten: Vanwege de zomervakantie zijn alle lespassen met 6 weken verlengd. Het kan zijn dat ondanks de verlenging van 6 weken de lespas van uw zoon / dochter leeg is, doordat deze vlak voor de vakantie afliep. Wij verzoeken u daar rekening mee te houden door geld/pinpas mee te nemen om zo een nieuwe 5 weken kaart te kopen indien u 2x per week zwemt of een 10 weken kaart te kopen als u 1x per week zwemt.
   
 2. Ooievaarspas: Indien uw zoon / dochter via de Ooievaarspas zwemt, verzoeken wij u vriendelijk deze mee te nemen naar het zwembad indien u deze nog niet gescand heeft in juni of juli. Heeft u de pas nog niet opgewaardeerd en bent u de pas vergeten moet u een losse les kopen bij de receptie.
   
 3. Gebruik van de tourniquets: De tourniquets zullen per zondag 29 augustus weer in gebruik genomen worden. Tijdens het brengen of halen van uw zoon / dochter kunt u gebruik maken van het tourniquet.
   
 4. Routing naar het zwembad: U betreed de kleedkamers vanaf 15 minuten voor de les via het tourniquet met de blauwe schoentjes aan. U kleed uw zoon / dochter om in de gemeenschappelijke kleedruimte welke op u van toepassing is of in de kleine kleedhokjes. Wel verzoeken wij u dringend om bij gebruik van de kleine kleedhokjes, de kleding niet te laten hangen in het hokje maar in een locker te doen. Anders zal de kleding namelijk weggehaald worden. Na het omkleden geeft u uw zoon / dochter af bij de douche aan een collega welke de kinderen net als voorheen zal opvangen. Alle kinderen verzamelen we weer bij het peuterbad.
   
 5. Douchen na de zwemles: Na afloop van de zwemles kunt u met de zwempas weer door de tourniquet met de blauwe schoentjes aan. Uw zoon / dochter kunt u dan weer ophalen bij de douche. Wij zullen de plafond douches aanzetten zodat de kinderen toch even kort kunnen afspoelen zonder shampoo en zeep na de zwemles.
   
 6. Blauwe overschoenen: Op de gehele garderobe is het verplicht om de blauwe overschoentjes of slippers (welke niet buiten gedragen worden) te dragen. De blauwe overschoentjes kunt u uit de toren halen voor € 0,50 of bij de receptie kopen.
   
 7. Zwemles in de vakanties: De zwemlessen zullen ten aller tijde doorgaan, mits anders door ons wordt aangegeven. De lestijden in de kleine vakanties zullen op dezelfde tijd blijven. Voor de zomervakantie kan de lestijd wijzigen.
   
 8. Jaarplanning: Onderaan vind u de link naar de jaarplanning van de zwemlessen. In dit overzicht kunt u zien wanneer we gaan diplomazwemmen en wanneer er met kleding aan gezwommen moet worden.
  Link jaarplanning: Klik hier

Benieuwd naar de voortgang van uw kind? Bekijk dan de scoremodule van ons Leerlingvolgsysteem: https://score.optisport.nl/DeSchilp