Zomeractiviteiten in de Schilp

Zomeractviteiten

Activiteiten tijdens de zomervakantie

Van zaterdag 9 juli tot en met zondag 21 augustus zullen er leuke activiteiten plaatsvinden in de Schilp, in het kader van de zomervakantie. Ook dit jaar zal de Schilp de hele vakantie open blijven!

Bekijk voor het gehele rooster onze website optisport.nl/schilp

 

ZomerDisco

Als aftrap van de zomervakantie organiseert de Schilp een zomerse Zwemdisco op zaterdag 9 juli van 19.00 tot 21.30 uur. Tijdens deze avond kunnen de kinderen (eventueel) samen met broer, zus, papa of mama een spetterende avond beleven. De DJ zal klaarstaan en de stormbaan ligt in het water. Voor maar € 9,90 per persoon kun je deze avond zwemmen en krijg je een hapje en drankje van het horecateam achter de bar.

 

Recreatief zwemmen

In de vakantie zal er op de zondagen van 12.00 tot 15.00 uur recreatief zwemmen worden aangeboden! Ook tijdens deze momenten ligt de stormbaan in het wedstrijd bad. Naast de stormbaan, liggen er ook andere drijfmiddelen in het water en is de glijbaan en whirlpool ook te gebruiken. Bij binnenkomst kun je ook voor een Combi Deal kiezen. Entree inclusief een patat met saus óf een tosti voor maar € 8,-. Ideaal voor een middagje er even tussenuit!

 

Zeemeerminclinic = VOL!

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin? Meld je dan per mail aan voor de zeemeerminclinic op vrijdag 19 augustus. Van 14.00 tot 14.45 uur leren de deelnemende kinderen de basis vaardigheden van het zwemmen met een zeemeerminvin. De clinic is voor kinderen vanaf acht jaar en bedraagt €12 per persoon. Vol = vol! Geef bij het aanmelden je naam, leeftijd en schoenmaat door: deschilp-receptie@optisport.nl