Tijdens de meivakantie zijn we extra geopend! Kijk voor openingstijden en wijzigingen op het meivakantierooster onder het kopje openingstijden.

Ben jij iemand die graag zwemt of wilt werken aan zowel techniek als conditie? Of ben je in voorbereiding op een zwemafstand of triatlon? Dan zijn de conditie trainingen van Personal Swimming iets voor jou.

De eerste zonnige dagen hebben we alweer gehad. Bij mooi weer gaat vanaf 22 april het buitenbad open tijdens vrijzwemmen! De speeltuin is toegankelijk wanneer het buitenbad ook geopend is. Het buitenbad en de speeltuin bevinden zich op eenzelfde terrein. Zien we je in de meivakantie?

Op Bevrijdingsdag, vrjjdag 5 mei, zijn we eerder geopend voor vrijzwemmen. Van 13.00 - 18.30 uur kun je vrijzwemmen. Donderdag 4 mei zijn we volgens het normale rooster geopend.

In verband met onderhoud is er geen stromend water op maandag 1 mei tussen 8.00 - 13.30 uur. De douches zijn buiten werking en de toiletten moeten met een emmer water worden doorgespoeld. Excuses voor de overlast.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).