Helaas vervalt de komende weken, op alleen de maandagen, Aqua Robic. Warda volgt een opleiding en kan het helaas niet combineren met lesgeven. Het is voor ons erg moeilijk een geschikte vervangster voor haar te zoeken. De maandagen waarop de les vervalt zijn: 13-3/20-3/27-3.

Wil je graag borstcrawl zwemmen, maar lukt het maar niet met de borstcrawltechniek? Of heb je de borstcrawl wel onder controle maar raak je snel buiten adem? Dan is de borstcrawlcursus van Personal Swimming de perfecte oplossing.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout.

Vanaf woensdag 11 januari kun je deelnemen aan deze unieke lessen bij het Sloterparkbad! ‘Fit & ontspannen’ Intensieve oefeningen worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Verbeter je conditie, maar leer daarnaast ook te ontspannen en relaxed te blijven.

De KNZB en Optisport gaan de komende 2 jaar intensiever samenwerken. Gistermiddag werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.