Kom je vrijzwemmen in de voorjaarsvakantie? We zijn elke dag geopend. De openingstijden kun je onder 'openingstijden' vinden. Dinsdag, woensdag en donderdag worden er tussen 14.00 - 17.00 uur clinics schoonspringen, waterpolo en synchroonzwemmen in de springkuil georganiseerd.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijke tevredenheidsenquête uitgevoerd. Bijna achtduizend respondenten hebben vragen beantwoord over hun ervaring met Optisport, Optisport Health Club (fitness) of Avontura (indoorspeeltuin).

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout.

Vanaf woensdag 11 januari kun je deelnemen aan deze unieke lessen bij het Sloterparkbad! ‘Fit & ontspannen’ Intensieve oefeningen worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Verbeter je conditie, maar leer daarnaast ook te ontspannen en relaxed te blijven.

De KNZB en Optisport gaan de komende 2 jaar intensiever samenwerken. Gistermiddag werd hiervoor een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Jan Kossen, algemeen directeur van de KNZB en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Wethouder Arnold de Leeuw van de gemeente Krimpen aan den IJssel en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport hebben een overeenkomst voor zwembad De Lansingh ondertekend. Vanaf 1 april 2017 neemt Optisport het beheer en exploitatie van het zwembad over van de gemeente.