We mogen weer meer!

Wees welkom

Yes, de regering heeft dinsdag 25 januari aangekondigd dat er nog meer mogelijk is in zwembaden! Kort gezegd betekent dit dat onze horeca weer open is en dat publiek bij zwemlessen, trainingen en wedstrijden weer is toegestaan. Hieronder leggen we graag uit welke regels en maatregelen op dit moment actief zijn.

Ons rooster
We raden nog steeds aan om voor je bezoek even in het rooster op onze website te kijken. Als activiteiten niet doorgaan, bijvoorbeeld doordat we het personeelsrooster in deze rare tijden niet rond krijgen, dan zullen we ze uit het rooster op onze website halen.

Het is voor onze activiteiten niet nodig om vooraf te reserveren.

De regels
Er hangen nog enkele voorwaarden aan het openen. Concreet betekent dit:

  • Het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs + identiteitsbewijs is verplicht voor bezoekers vanaf 18 jaar, ook voor ouders die hun kind naar de zwemles brengen;
  • Houd buiten het water altijd 1,5 meter afstand;
  • Een mondkapje is voor iedereen vanaf 13 jaar verplicht, behalve in het natte gedeelte van het zwembad;
  • Neem zo min mogelijk begeleiders mee naar de zwemles, zo houden we de drukte beperkt;
  • Publiek is toegestaan tussen 05:00 en 22:00;
  • Klachten? Bescherm anderen en blijf thuis.

De route
Alle bezoekers van de activiteiten van het Sloterparkbad kunnen het zwembad via de hoofdingang betreden. Daar zal het coronatoegangsbewijs gecontroleerd worden. Vervolgen kunt u naar binnen via de poortjes. Na het zwemmen is de uitgang ook weer via de poortjes en de hoofdingang.

Alle verenigingen gaan naar binnen via de verenigingsingang, waar hun coronatoegangsbewijs gecontroleerd wordt. Dit is teven de uitgang voor alle verenigingen.

De horeca
Onze horeca is weer geopend tot 22:00. Het frituurvet pruttelt weer, de koffie staat warm en de drankjes zijn koud. We kunnen niet wachten om je weer te verblijden met lekkers én gezelligheid.

Een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs zijn verplicht, evenals het dragen van een mondkapje tijdens het verplaatsen door onze ruimte. Als je zit mag het mondkapje af. Houd wel 1,5 meter afstand.
 

Tot slot
We zijn heel blij jullie weer te mogen ontvangen. Laten we er samen voor zorgen dat zwemmen in het Sloterparkbad fijn en veilig is en blijft.

Hopelijk tot snel!