Een meisje zwemt samen met zijn vader; samen spelen ze tijdens het vrijzwemmen bij Optisport en maken veel plezier

Sportcentrum De Gelenberg

Welkom in De Gelenberg! Dé natuurlijke ontmoetingsplek voor iedereen. Kom trainen of relaxen in ons zwembad of sport je fit in onze sporthal. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Goede vrijdag zijn wij gewoon geopend. Eerste en tweede paasdag zijn wij gesloten. Fijne dagen!

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x12,5 meter en heeft vijf banen. Het doelgroepenbad is 7x12 meter en beschikt over een beweegbare bodum. We organiseren hier heel veel verschillende activiteiten, zoals zwemlessen en groepslessen. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien voor minder valide mensen. Zo is er een speciale trap en een invalidenlift die ervoor zorgen dat iedereen veilig in en uit het water kan komen.

Naast beide zwembaden beschikt de Gelenberg ook over een peuterbad met glijbaantje. Ook is er een whirlpool en een grote glijbaan van maar liefst 25 meter. Kortom, heel veel waterplezier bij de Gelenberg!

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Onze eigentijdse bar is de beste plek om tijdens je bezoek aan ons zwembad even lekker te ontspannen. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie of een sportdrankje. Daarnaast kun je hier ook o.a. vers belegde broodjes en tosti’s bestellen voor de grote en kleine trek.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum De Gelenberg

Invictusstraat 1, 6654 EA Afferden

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0487-512189
E-mailadres [email protected]