Met haar armen in de lucht een juichend van plezier zoeft een meisje van een glijbaan af in een van de buitenbaden van Optisport.

Sportcentrum De Kuil

Welkom in De Kuil! Train of relax in onze mooie zwembaden met buitenbad en glijbaan. Sport samen in de sporthal en ontmoet elkaar in de gezellige horeca of in onze verenigingsruimte. Wij bieden sportplezier voor iedereen!

Ons aanbod

Meer informatie

Binnenzwembad
Het grote binnenzwembad is compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad is 25x15,4 meter en heeft zes banen, perfect voor zwemlessen. Het zwembad heeft een gedeeltelijk beweegbare bodem. Het doelgroepenbad is 25x12,5 meter en heeft een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter. Hier kunnen de kleintjes veilig spetteren en spelen.

Buitenzwembad
In het buitenbadseizoen kun je bij ons ook heerlijk buiten zwemmen! Ons buitenzwembad biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Roetsj met het hele gezin van onze familieglijbaan; wie is er het eerst beneden?! De glijbaan is voor zowel bezoekers van het binnenbad als het buitenbad te gebruiken. Ook het peuterbad is volledig vernieuwd. De allerkleinsten beleven hier volop waterpret.

Sporthal
De sporthal van De Kuil is 28x22 meter en kan door een wand in twee gelijke delen worden gesplitst. De vloer van de zaal is opgedeeld in een basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld hockey, voetbal en handbal. De sporthal is perfect voor gymnastiek en recreatief sporten. De aanwezige tribune biedt plek aan maar liefst 100 toeschouwers.

De sporthal is te huur voor sportieve evenementen. Wil je een sportieven organiseren en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie in Bodegraven? Denk dan eens aan De Kuil! Ons enthousiaste team denkt graag met je mee. Neem gerust contact op.

Verenigingsruimte
In Sportcentrum De Kuil vind je een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad.

Fysiotherapie
Ben Jean het herstellen van een blessure of aandoening? Dan kun je bij ons ook begeleid worden in je herstel. Fysio on the move is een nieuwe locatie voor fysiotherapie in Bodegraven. Het doel van de behandelingen is mensen pijnvrij te laten bewegen door pijn en peesklachten effectief te behandelen. Meer info en contact: fysioonthemove.nl

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine! De nieuwe en centraal gelegen horecavoorziening is heel modern en van alle gemakken voorzien. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, sportdrankje of een heerlijk koud biertje. Schijnt de zon? Op het buitenterras is het heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. Kom gauw langs!

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Familieglijbaan
  • Compleet vernieuwde, moderne en open horeca
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Fysiotherapie praktijk aanwezig
  • Gratis parkeren

Contact