Optisport De Kuil in Bodegraven-Reeuwijk

Sportcentrum De Kuil

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Sportcentrum De Kuil is dé sportieve ontmoetingsplek van Bodegraven.

Ons aanbod

Meer informatie

Het binnenzwembad in Bodegraven is onlangs compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15,4 meter en telt daarmee zes banen, hier worden ook zwemlessen gegeven. Het bad is voorzien van een beweegbare bodem over 1/3 deel van het bassin. Het nieuwe doelgroepenbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter.

Buitenzwembad

Het buitenzwembad biedt ontspanning en recreatie voor het hele gezin in de zomerperiode. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Er is daarnaast een familieglijbaan aanwezig welke zowel van binnenuit als voor bezoekers van het buitenzwembad toegankelijk is. Onlangs is het peuterbad volledig vernieuwd; een heerlijke plek voor de kleintjes om lekker te spetteren.

 

Sporthal
De sporthal, gelegen in Bodegraven, heeft een afmeting van 28x22 meter en kan worden opgedeeld in één basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten, denk hierbij aan hockey, voetbal en handbal. De sporthal leent zich perfect voor gymnastiek en recreatieve sportbeoefening. De aanwezige tribune biedt plek aan ongeveer 100 personen. Middels een scheidingswand kan de hal in twee gelijke zaaldelen worden gesplitst. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op.


 

Verenigingsruimte
Sportcentrum De Kuil, gelegen in Bodegraven, beschikt over een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad.


 

Fysiotherapie
Fysio De Kuil is een nieuwe locatie voor fysiotherapie in Bodegraven. Het doel van de behandelingen is mensen pijnvrij te laten bewegen door pijn en peesklachten effectief te behandelen. Meer info en contact: www.fysiodekuil.nl


 

Horeca
De nieuwe, transparante en centraal gelegen horecavoorziening is uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Op het buitenterras is het daarnaast heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, een sportdrankje of een koud biertje.  

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Familieglijbaan
  • Compleet vernieuwde, moderne en open horeca
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Fysiotherapie praktijk aanwezig
  • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum De Kuil

Sportlaan 1a, 2411 XC Bodegraven

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0172 612 818
E-mailadres kuil@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.