Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Zwembad De Kuil

Bodegraven
Vrijzwemmen bij Optisport de Kuil
Vrijzwemmen, frisdrank & snack

Combideal!

Kom Vrijzwemmen op zaterdag en zondag van 13:00 tot 16:00 uur en profiteer van onze Combideal voor maar 10,50! Reserveren is niet nodig.

Kom Vrijzwemmen

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles
Tosti Horeca De Kuil

Horeca

Onze horeca is zoveel meer dan een kantine! De nieuwe en centraal gelegen horecavoorziening is heel modern en van alle gemakken voorzien. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, verschillende drankjes of een heerlijk koud biertje. Ook kun je bij ons genieten van heerlijke broodjes, tosti’s en natuurlijk ook een patatje met een snack.

Meer informatie

Binnenzwembad
Het grote binnenzwembad is compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad is 25x15,4 meter en heeft zes banen, perfect voor zwemlessen. Het zwembad heeft een gedeeltelijk beweegbare bodem. Het doelgroepenbad is 25x12,5 meter en heeft een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter. Hier kunnen de kleintjes veilig spetteren en spelen. Wist je dat je ons zwembad ook kan huren? Ons zwembad kun je onder andere huren voor evt. een leuk teamuitje, een groot zwemfeest of voor vele andere redenen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden kunt u een mail sturen naar [email protected]

Buitenzwembad
In het buitenbadseizoen kun je bij ons ook heerlijk buiten zwemmen! Ons buitenzwembad biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Roetsj met het hele gezin van onze familieglijbaan; wie is er het eerst beneden?! De glijbaan is voor zowel bezoekers van het binnenbad als het buitenbad te gebruiken. Ook het peuterbad is volledig vernieuwd. De allerkleinsten beleven hier volop waterpret.=
 

Horeca
Onze horeca is zoveel meer dan een kantine! De nieuwe en centraal gelegen horecavoorziening is heel modern en van alle gemakken voorzien. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, sportdrankje of een heerlijk koud biertje. Schijnt de zon? Op het buitenterras is het heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. Kom gauw langs!

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Familieglijbaan
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad De Kuil

Sportlaan 1, 2411 XC Bodegraven

Open in Google maps

Telefoonnummer 0172-612818
E-mailadres [email protected]