Optisport Vie in Kerkrade

Sportcomplex VIE

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Zwembad Vie is dé gloednieuwe sportieve ontmoetingsplek van Kerkrade.

Ons aanbod

Vanavond, vrijdag 23 september, is het doelgroepenbad gesloten voor familiezwemmen

Meer informatie

Het gloednieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 bij 15 meter en telt daarmee zes banen. Het bad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er allerlei activiteiten plaats, waaronder onze Zed & Sop zwemles, Liz & Wes Spetterles (baby- en peuterzwemmen) en Aqua’Groepslessen voor iedere leeftijdscategorie.

Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap en een invalidelift. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad.

Het doelgroepenbad is net wat kleiner in vergelijking met het wedstrijdbad. De watertemperatuur is circa 32°C en daarmee erg aangenaam voor o.a. diverse Aqua'Groepslessen. Tevens is er een Spraypark en badje voor de kleinste jeugd!


 

Horeca
Na het sporten nagenieten met een lekkere kop koffie, een sportdrankje of een broodje? Kom dan langs in onze ruime horeca. In onze horeca heb je goed zicht op het zwembad, tevens bevindt zich hier de receptie.


 

Sporthal
In het sportcentrum is een ruime sporthal aanwezig. De hal kan worden ingedeeld in twee delen middels een scheidingswand en is geschikt voor diverse sporten.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Gratis parkeren
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving

Contact

Sportcomplex VIE

Wijngracht 61, 6461 AL Kerkrade

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 045-6453610
E-mailadres vie@optisport.nl

Openingstijden receptie

Maandag t/m vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.