Drie dames volgen een pittige training AquaPower in het zwembad van Optisport en maken plezier met elkaar.

Sportcomplex Vie

Welkom in Vie! Train of relax in ons mooie zwembad, sport samen in onze sporthal en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen.

Ons aanbod

Vergaderruimte huren Kerkrade

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!
Vie Kerkrade

De programma’s van Vie

Vie biedt naast sport- en bewegingsactiviteiten ook diverse programma’s aan om een bijdrage te leveren aan de vitaliteit en gezondheid van de inwoners in Kerkrade.

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25 bij 15 meter heeft zes banen. Het bad is deels voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er allerlei activiteiten plaats, waaronder onze Zed & Sop zwemles, Liz & Wes Spetterles (baby- en peuterzwemmen) en Aqua’Groepslessen voor iedere leeftijdscategorie. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap en een invalide lift. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad.

Het doelgroepenbad is net wat kleiner in vergelijking met het wedstrijdbad. De watertemperatuur is circa 32°C, dit is dus een subtropisch zwembad. Erg aangenaam voor o.a. diverse Aqua’Groepslessen en voor mensen met een fysieke beperking. De allerkleinsten kunnen veilig spetteren en spelen in het Spraypark en het peuterbadje.

Horeca
Onze horeca is zo veel meer dan een kantine. Hier kun je voor, tijdens of na het sporten opladen met een lekkere kop koffie, een sportdrankje of een broodje. Vanuit je stoel heb je goed zicht op het zwembad. Zo kun je de vorderingen van je kind volgen tijdens de zwemles. Hier vind je ook de receptie. 

Sporthal
Samen sporten in ons sportcentrum kan ook in de ruimte sporthal. De hal kan worden ingedeeld in twee delen met een scheidingswand en is geschikt voor diverse sporten.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Gratis parkeren
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving

Contact

Sportcomplex Vie

Vieboulevard 21, 6461 ND Kerkrade

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 045-6453610
E-mailadres [email protected]

Openingstijden receptie

Maandag 08:15 - 23:30u
Dinsdag 08:15 - 21:30u
Woensdag 07:00 - 17:00u
Donderdag 08:00 - 21:30u
Vrijdag 07:00 - 22:00u
Zaterdag 09:30 - 16:00u
Zondag 10:00 - 16:00u

Parkeren

Parkeergarage Caspar Sprokelstraat 34, 6461 EA Kerkrade