Sporthal De Muiter in Medemblik

Sporthal De Muiter

Medemblik

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Meer informatie

De sporthal van MC De Muiter heeft een afmeting van 50 x 30 meter. Door middel van twee scheidingswanden is de hal te scheiden in drie delen. De sporthal heeft de beschikking over zes kleedkamers.

Iedere kleedkamer beschikt over ruime douches en een eigen toilet. Doordat de sporthal ruim is van opzet zijn er vele mogelijkheden m.b.t. het organiseren van evenementen en bijeenkomsten. Het maximaal aantal toe te laten bezoekers bedraagt 1750 bezoekers. In combinatie met Sportcafe De Muiter is het mogelijk evenementen te organiseren tot 2000 bezoekers. Optisport MC De Muiter heeft tevens de beschikking over sporthal De Munt in Medemblik. Een prachtige gymzaal welke uitermate geschikt is voor kleinschaliger gebruik door verenigingen zoals vechtsporten, dansgroepen en MBVO activiteiten.

Sportcafé De Muiter
Het sportcafé is alleen geopend voor bezoekers van de sporthal. Deze kunnen voor, tijdens of na het sporten of het bezoeken van een evenement wat drinken in de kleinschalige horeca. Het Sportcafé is tevens af te huren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een jubileum. Voor meer informatie kan je het contactformulier invullen.
 

  • Multifunctionele sport- en evenementenhal
  • Gezellig sportcafé
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gratis parkeren

Contact

Sporthal De Muiter

Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik

Open in Google maps

Telefoonnummer 0227-547349

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00u
zaterdag en zondag 08:30 - 13:30u

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.