Optisport 't Vinkennest Eibergen

't Vinkennest

Welkom in’t Vinkennest! Het fijnste openluchtzwembad van Eibergen en omgeving. Beleef bij ons het perfecte uitje voor het hele gezin, of doe mee aan onze leuke activiteiten. Wij bieden sportief plezier voor iedereen!

Ons aanbod

Meer informatie

Buitenzwembad
Bij ’t Vinkennest kun je volop genieten van het 30 meterbad dat tot wel 24°C verwarmd wordt. De exacte afmeting van het wedstrijdbad is 15x30 meter. Er zijn twee duikplanken aanwezig; eentje van één meter hoog en eentje van drie meter hoog. De ideale ingrediënten voor het perfecte bommetje dus!
Het druppelvormige recreatiebad heeft een oplopende diepte tot 1,40 meter. Roetsj ook eens met het hele gezin van de leuke glijbaan. Wie is er het snelst beneden? Ook hebben we een waterspuitpaal waarmee kinderen zich heel goed kunnen vermaken. Aan de kleintjes hebben we ook gedacht. Speciaal voor hen is er een peuterbad waar ze kunnen spetteren en spelen. In dit badje vind je ook een leuke waterslang.


 

Bij ’t Vinkennest kun je ook zwemlessen volgen. Dat doen wij volgens de leukste zwemlesmethode van Nederland: de Zed & Sop zwemlessen. Garantie voor een leven lang zwemplezier! Daarnaast organiseren we in de zomervakantie heel veel verschillende leuke activiteiten. Meer informatie vind je op deze website en onze Facebookpagina.
 

Ligweide
Op onze ruime ligweide is het heerlijk genieten als het lekker weer is tijdens de warme zomermaanden. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie! Ook op de ligweide hoef je je niet te vervelen. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in de zandbak en op de diverse speeltoestellen. Sportievelingen doen een potje basketbal of volleybal op onze velden.

Horeca
Zwemmen en sporten maakt hongerig! Daar weten wij wel raad mee. In onze gezellige horeca, met terras aan het water, staan we graag voor je klaar met allerlei lekkers. Ook haal je hier een uitstekende kop koffie en verfrissende drankjes.

  • 30 meterbad
  • Ruime ligweide
  • Plezier en ontspanning voor het hele gezin
  • Gratis parkeren