Afbeelding Optisport Zwembad de Waterhoorn Hoorn

De Waterhoorn

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

De Waterhoorn is een gezellige accommodatie en beschikt over een wedstrijdbad, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een horecagelegenheid. Voor jong en oud bieden we uiteenlopende sport- en ontspanningsmogelijkheden. Kom banen zwemmen, verbeter je persoonlijke record, ontspan in één van de sauna’s of bubbelbaden, glij van de wildwaterbaan of geniet van een lekker kopje koffie in de horeca.
 

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25 meter lang, telt vijf banen en wordt voornamelijk gebruikt voor zwemlessen. Uiteraard is het ook mogelijk om hier banen te trekken en je zwemslagen te verbeteren. Daarnaast is er een doelgroepenbad aanwezig waar met name aquagroepslessen plaatsvinden. Het recreatiebad biedt met een grote glijbaan, een wildwaterbaan en een baby- en peuterbad ontspanning en plezier voor jong en oud. De aanwezige sauna’s en bubbelbaden kunnen gebruikt worden tegen een vergoeding.

Horeca
Onze gezellige horeca bestaat uit twee delen. Een gedeelte bevindt zich in het zwembad en is toegankelijk voor alle gasten die komen zwemmen. Het andere gedeelte kan worden gebruikt door alle gasten, ook door gasten die niet komen zwemmen. Vanuit dit horecagedeelte heb je goed zicht op het recreatiebad. Op maandag, dinsdag en donderdag staan we graag voor je klaar met o.a. warme en koude drankjes.
 

  • Voor jong en oud
  • Ontspan in de sauna’s en bubbelbaden
  • Gezellige horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 0229-217770

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Volg de zwemlessen van je kind

Met ons leerlingvolgsysteem blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkeling en voortgang van je kind.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.